Studentnytt: her er rektors studentmentorer

Studentnytt: her er rektors studentmentorer


Line Ostad (til venstre) og Fatema Vaezi (til høyre) er rektor Sunniva Whittakers nye studentmentorer. De skal fungere som studentenes talerør til rektor med jevnlige innspill, melder UiA på sine hjemmesider.

Fatema Vaezi tar bachelor i kommunikasjon og skal være Whittakers mentor ved Campus Kristiansand. Hun ønsker å være et talerør for alle studenter:

– Alle studenter er ulike og har hver sine behov. Jeg vil være en som lytter til alle studenter, uavhengig av bakgrunn. Jeg vil være et bindeledd mellom mine medstudenter og rektor, og bidra å gjøre studenthverdagen bedre, både akademisk og sosialt

Line Ostad studerer sykepleie og er studentenes i Grimstads talerør. Hun har sittet i kommunestyret i Grimstad og vært vararepresentant i fylkestinget i Aust-Agder. Hun ønsker spesielt å hjelpe studenter som sliter med ensomhet eller psykisk helse:

– Jeg håper at jeg kan bidra til å hjelpe studenter som sliter med ensomhet eller psykisk helse.  Jeg ser fram til å samle innspill fra ulike studentgrupper slik at vi kan gi rektor best mulig beslutningsgrunnlag.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.