25. oktober åpnet Skrivestua 

Foto: UiA

25. oktober åpnet Skrivestua 


Den 25. oktober var det offisiell åpning av Skrivestua i biblioteket på campus Kristiansand. Skrivestua er et nytt tilbud til studenter som holder på å skrive en tekst. Prosjektet er utviklet ved biblioteket og er det første konkrete uttrykket for planene om et Senter for Læring og Undervisning ved UiA. Skrivementorene er selv studenter med bakgrunn fra flere ulike fag. Tilbudet går ut på at studenter kan få hjelp til akademisk lesing og skriving og senere kunne lære videre til andre. 

– Vi vet at mange studenter, spesielt når de kommer direkte fra videregående, ikke vet hvordan de skriver en akademisk tekst. Dette er ikke noe man lærer på videregående, så det er ikke rart at det oppstår mye forvirring, sier førstebibliotekar Stefan Fisher-Høyrem. 

Skrivestua er lokalisert ved Mattesamlingen i bibliotekets andre etasje på Campus Kristiansand, og i A2 082 på Campus Grimstad.
Slik er åpningstidene:

Kristiansand: 

Mandag kl. 13.00 – 16.00 (drop-in) 

Tirsdag kl. 09.00 – 12.00 (drop-in) 

Fredag kl. 10.00-13.00 (drop-in)

Grimstad: 

Mandag kl. 12.00 – 15.00 (drop-in) 

Torsdag 15.00 – 17.00 (drop-in/booking) 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.