Nytt magasin! Rusreform, kjøttdebatt og utenomjordiske livsformer

Foto: Creative Commons

Nytt magasin! Rusreform, kjøttdebatt og utenomjordiske livsformer


Ny måned betyr ny utgave!
I denne utgaven av Unikum finner du lesestoff til kalde og våte januarkvelder. Du kan blant annet lese om Kildens nye teatersjef, SiAs Helsekasse og drag queen Marius med sitt alias «Kween Artica». Du finner også flere saker i spalten Satirikum, samt studentsaker om de nye studentboligene ved Lund torv og at NLA kan miste sin høyskolestatus. Vi stiller spørsmål som «Hvorfor fortsetter UiA å bruke Q42?», «Bør det være lov å spise kjøtt?», «Hva er det greit å vitse med?» og mye mye mer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.