UiA fortsetter å bruke Q42

Foto: Mats Høimyr

UiA fortsetter å bruke Q42


Unikum omtalte i november-utgaven at det ble reist spørsmål til UiAs bruk av Q42 i høst, siden lokalet eies av den kristenkonservative menigheten Filadelfia som blant annet ikke ansetter mennesker som praktiserer homofilt samliv. Det ble i samme utgave argumentert for boikott på lederplass.

I desember-utgaven kunne Unikum melde at et enstemmig Studentparlament hadde vedtatt at studentenes offisielle standpunkt er å fullstendig kutte alle bånd til Q42, blant annet bygget på argumentasjonen at det var i strid med UiAs offisielle syn på diskriminering basert på seksuell legning å legge penger i kassa til en organisasjon som bryter med diskrimineringsloven.

Det ser ikke ut som UiA har valgt å lytte til studentrepresentantene med det første. Allerede 16. januar arrangeres det obligatoriske arrangementet PROFUND på Q42.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.