Nytt magasin: Klubb Skamlös, samefolkets dag, borgerlønn og mer Q42

Nytt magasin: Klubb Skamlös, samefolkets dag, borgerlønn og mer Q42


Ny måned betyr ny utgave!

Uværet ute har fortsatt ikke gitt seg, så da er det bare å dra frem Unikum igjen og legge seg under et pledd med en god kopp te. I denne utgaven av Unikum har vi fokus på mangfold, og du kan lese om både tilbud for skeive i Kristiansand, samt samefolkets dag og viktigheten av den. Du kan også lese om at Velferdstinget vedtar borgerlønn til studentforeningene, Norges nye forsknings- og høyere utdanningsminister Henrik Asheim (H), og som vanlig, spalten Satirikum. Debatten fortsetter også rundt UiAs bruk av Q42.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.