Nytt magasin! Krisepakke, kjønnspoeng og internasjonale studenter

Nytt magasin! Krisepakke, kjønnspoeng og internasjonale studenter


Ny måned betyr ny utgave!

«I disse koronatider» må det vel være lov å si at det passer ekstra godt å sette seg ned og lese om noe annet enn nettopp korona. Vi kan garantere en nesten koronafri utgave (men vi må så klart snakke om regjeringens krisepakke for studenter) der du som vanlig kan lese studentnytt som studentpolitikk, kjønnspoeng og at UiA har flere kvinner enn menn i toppledelsen. Vi byr også på short stories, Satirikum og kritikk av UiA. Mye koronafritt lesestoff her altså!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.