Nytt magasin: Korona, studentvalg og et nytt kapittel

Nytt magasin: Korona, studentvalg og et nytt kapittel


Ny måned betyr ny utgave!

Dette er skoleårets siste utgave av Unikum for denne gang, og også den siste utgaven til vår nåværende ansvarlige redaktør, Vegard Møller. Våren er en tid der mange er ferdige med vervene sine innen forskjellige studentorganisasjoner, blant annet leder i STA, Benedicte Nordlie. Vi oppfordrer alle til å sjekke ut og søke på ledige verv for neste år, inkludert ny ansvarlig redaktør og grafisk designer i Unikum (send mail til styreleder@unikumnett.no).

Koronaen har også nådd Unikum i denne utgaven hvor du kan lese om hvordan noen av UiAs studenter takler tilværelsen, rektor Sunniva Whittaker svarer på studentenes spørsmål, og vi i Unikum har tatt en titt på hva korona har lært oss om bruk av teknologi innen undervisning. Du kan som vanlig også lese studentnytt, short stories, kommentarer og mer.

God 17. mai og god sommer!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.