Nytt magasin: Studiestart, Skeive Sørlandsdager og å leve som en minoritet

Foto: Mugisho Willy

Nytt magasin: Studiestart, Skeive Sørlandsdager og å leve som en minoritet


Ny måned betyr ny utgave!

Sommeren er over og det er igjen klart for studiestart. I Unikum finner du alt du trenger å vite om den historiske korona-studiestarten. Vi nevner blant annet studiestartkalender, hvordan vinne venner, tips fra andre studenter og hvor viktig det er med engasjement i studietiden. Vi ser også tilbake på en forsommer der Black Lives Matter har stått i fokus, samt fremover mot Skeive Sørlandsdager og mangfoldsmarkering. Vi ønsker også velkommen til vår nye sjefsredaktør, Vida! Vil du jobbe med oss? Sjekk ut stillingsutlysningene på side 44.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.