I kveld kommer Oakland Rain til Østsia!

Foto: Dorthe Henriksen

I kveld kommer Oakland Rain til Østsia!


Sørlandstvillingene Maren og Charlotte Wallevik Hansen har spilt sammen siden de var 15 år gamle, og har under navnet Oakland Rain stått på scener over hele verden. Lørdag spiller de en intim gratiskonsert på Østsia, med god avstand – selvfølgelig.

Lørdag er de med på å starte konserthøsten på studenthuset Østsia, et sted jentene også har spilt tidligere.

Unikum møter dem midt under lydprøven.

– Det er en stund siden vi var her sist, men det er alltid kult å være her. De som kommer er ofte jevnaldrende, og vi blir alltid kjent med nye mennesker, foreller Maren.

Etter flere måneder uten konserter, har duoen denne uken allerede rukket å spille to ganger før lørdagens opptreden.

– Det er veldig kult å endelig være i gang igjen, denne har fungert som et litt surrealistisk hopp, men det er bare positivt, sier Maren.

Med nære tekster og beinhardt arbeid har 24-åringene blitt spådd en lysende karriere. Release-konserten for deres første EP «Elephant Nation», ble trillet til terningkast 5og de har spilt support for Gabrielle og Jonas Alaska, for å nevne noen.

– Ikke den konserten man drar på for å rave

Tvillingene ønsker å skape en trygg, intim og varm opplevelse for publikum, og håper at folk har lyst til å lytte.

– Hit kommer man for å ha en hyggelig stund sammen i en time, hvor folk kan lene seg tilbake og slappe av, og det at konserten er akustisk gjør at det blir en litt annen stemning, dette er ikke konserten man går på for å rave, fortsetter Maren.

Lørdagens konsert, som er gratis for alle UiA-studenter, er utsolgt. (eller fulltallig?)

– At det er fullt er superkult. Det viser bare at studentene er interesserte i flere ting i fadderuka, også konserter, noe som er veldig fint.

Skryter av fadderstyret

– Vi har møtt veldig fine folk i styret, som virkelig har gjort en god jobb for å tilrettelegge for de nye studentene. De strekker seg langt, det håper jeg at folk setter pris på, avslutter Maren.

Tekst: Dorthe Henriksen

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.