Bør vi henrette Jon Helgheim?

Bør vi henrette Jon Helgheim?


Satirikum

Dette er en satire. Satiren gir uttrykk for skribentens holdning.

Denne artikkelen er avpublisert av ansvarlig redaktør.

– Unikum har i etterkant av nettpublikasjon fått reaksjoner for satirens virkning når den ligger på nett. I samråd med skribenten er artikkelen valgt å avpubliseres, med hensyn til belastningen den kan få for familie og nære relasjoner. Berørte i artikkelen er gitt muligheten for tilsvar, men har ikke ønsket dette. Unikum står for at satiren er publisert i papirutgave, men ser at satiren balanserer på grensen ved forsvarlig bruk av sjangerens virkemidler. Vi har derfor etter redaksjonelle vurderinger valgt å fjerne innholdet fra nett. Vurderingene har omfattet hensynet av berørte i satiren (VVP 4.3), vurdert opp mot hensynet til ytringsfrihet (VVP 1.3). Samt er avgjørelsen tatt opp mot VVPs punkt 4.17 som sier: «(…) Redaksjonen har et selvstendig ansvar for så snart som mulig å fjerne innlegg som bryter med god presseskikk.»

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.