Tore Sagen på Østsia: Rykende ferskt materiale får lunken firer

Tore Sagen på Østsia. Foto: Robin Amir Rondestvedt Moudnib

Tore Sagen på Østsia: Rykende ferskt materiale får lunken firer


Fredag 18. september var Tore Sagen på Østisia for å teste ut helt nytt materiale til sitt aller første solo-show! Unikum var der for å sjekke ut stemningen.

Tore Sagen er kjent fra humortrioen Radioresepsjonen og TV-serien Side om Side på NRK. I tillegg har han vært med i en rekke andre TV-programmer som Ukens vinner, Brille, Radioresepsjonen på TV, Presten og Nytt på Nytt. Han tar nå skrittet ut av TV- og radiostudioets trygge rammer for å prøve seg på den pureste komedieformen av dem alle: standup.

Det er fullsatt sal når vi kommer inn på Østsia. Eller, så fullsatt som den kan få blitt med korona-restriksjoner til stede. Vi blir geleidet til de to siste sitteplassene og det er ikke lenge til Tore Sagen skal på. Stemningen i salen er livlig, med en spent undertone.

Når Sagen annonseres og går på scenen er dette til en applaus med en styrke jeg ikke er vant til å høre fra såpass få mennesker i et så stort rom. Det er tydelig at denne kvelden har vært etterlengtet for mange. Et pust i bakken med noen (forhåpentligvis) gode vitser. Materialet til Sagen er preget av selvironi, besynderlige bemerkninger om alt fra hans egen familie til kollegene hans.

Showet var bra, men jeg hadde forventet mer av slik en legende. Terningkast 4. Selv om det var et testshow skulle jeg likt å se det enda litt bedre. Det er tross alt Tore Sagen det er snakk om.

Det er foreløpig usikkert når showet lanseres for billettsalg.

Skrevet av: Robin Amir Rondestvedt Moudnib

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.