Nytt magasin: Psykisk helse, fasader og intervju med Veronica Orderud

Nytt magasin: Psykisk helse, fasader og intervju med Veronica Orderud


Ny måned betyr ny utgave!

Høstmørket senker seg sakte, men sikkert, over oss. I år er det kanskje flere enn noensinne som føler på ensomhet i en pandemipreget hverdag. Som følge av markeringen av  Verdensdagen for psykisk helse, har vi i Unikum-redaksjonen valgt å dedikere hele oktoberutgaven til temaet.

Du kan blant annet lese om gode tips mot kjærlighetssorg, mestringsstrategier for god mental helse og hvor man kan søke hjelp når ting er vanskelig. Vi stiller også med intervjuer av influenserparet Andrea Sveinsdottir og Morten Dalhaug kjent fra Love Island om fasader på sosiale medier, og av selveste Veronica Orderud om tiden i fengselet, kvinnekamp og en oppfordring til studenter.

Lag deg en kopp te og sett deg godt til rette med et teppe i sofaen, for her er det nok av spennende lesestoff!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.