Oppskrift: Julegranola

Oppskrift: Julegranola


Julegranola  

8dl havregryn  

2dl hasselnøtter  

Tørkede tranebær  

1dl rapsolje 

0,5dl honning   

2ss pepperkakekrydder 

 

Pepperkakekrydder 

2ss kanel  

2ss malt ingefær  

1ss kardemomme 

1ss nellik  

 

Sett ovnen på 180 grader. Hack nøttene i litt mindre biter. Bland alle ingrediensene unntatt tranebærene i en bunke. Kle et stekebrett med bakepapir og sett over granola blandingen. Sett inn i midten av ovnen i ca. 20-30min. Ta ut etter halve tiden og vend på granolaen så den blir jevnt stekt. Granolaen er ferdig når den fått en gyllenbrun farge. La granolaen svalne før du tilsetter tranebærene. Oppbevares i tette glass.  

Skrevet av: Rebecka Sandbacka 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.