Eksamenstiden på UiA: Ufine tegninger

Foto: Privat

Eksamenstiden på UiA: Ufine tegninger


Penis, horer og dildo på grupperom

Renholdspersonell møter tavler med ufine tegninger og grovt innhold: – Oppleves som unødvendig arbeid i en allerede hektisk periode.

De siste årene har det dukket opp grove beskjeder og tegninger på whiteboards og tavler i grupperombyggene, med hyppigst forekomst i eksamensperioder. Renholdspersonell som støter på og rengjør disse, ser på det som unødvendig ekstraarbeid i en allerede hektisk periode av året. Unikum har tatt en prat med fagarbeider May Britt Endresen om saken. 

Hvor lenge har disse tegningene/beskjedene vedvart og hvor hyppig forekommer det?  

– Dette har vært et vedvarende problem i grupperombyggene hvert fall i de siste seks årene. Det går litt i perioder, men er verst rundt eksamenstider.  

Hvordan reagerer renholdspersonellet på dette?  

– Vi renholdere ser på det som unødvendig arbeid i en allerede hektisk periode rundt eksamenstider. Skolearbeid på tavlene er selvfølgelig helt ok, det inngår i jobben vår. Men når det bare er tull og ufinheter som fyller tavlene, ofte av seksuell karakter, oppleves det helt unødvendig og uønsket. 

Hva tenker du når du ser slike tegninger og beskjeder?  

– Dette er vårt arbeidsmiljø, og det er ikke hyggelig , i perioder, å måtte vaske bort slike beskjeder og tegninger daglig. Vi er fagarbeidere og syns vi fortjener mer respekt for jobben vi gjør. 

Unikum har vært i kontakt med sikkerhetsavdelingen, men ikke lyktes i å få noen kommentar. 

Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat
Foto: Privat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.