En annerledes feiring i år også

17.mai feiring i Oslo // Foto: Albert Teich

En annerledes feiring i år også


For 17. mai blir det dessverre ikke tog og feiring nede i sentrum grunnet koronarestriksjonene. Men Kristiansand kommune har sørget for å sette opp andre arrangementer for å holde festmulighetene åpne, så lenge det er forsvarlig med tanke på korona. 

For å holde feststemningen i gang blir det samling på Tangen for båteiere som skal være med på båt-toget og i tillegg blir det bilkortesje som man må melde seg på for å være med i. Det er to startpunkt; Torvet og Brennåsen senter. På slutten av dagen sendes det opp fyrverkeri fra Odderøya, og tilskuere bes om å holde avstand som vanlig. 

I all hovedsak oppfordres det til å feire hjemme og å følge med på festlighetene på avstand. 

Følg med på Kristiansand kommune sin nettside for flere oppdateringer. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.