Ny utgave: Studiestart, student-tips og Skeive Sørlandsdager

Ny utgave: Studiestart, student-tips og Skeive Sørlandsdager


Ny måned betyr ny utgave!

Et nytt studieår er i gang, og Unikum er på ballen med en flunkende ny utgave klar til studiestart! Plukk opp lure tips og triks til studentlivet fremover for å lykkes som student, for eksempel vår utelivsguide, info om det nye Studentsenteret, oversikt over fadderaktiviteter og program for Skeive Sørlandsdager.

Du kan som vanlig også lese Poduniverset, oppskrifter, noveller, short stories, kulturnytt, studentnytt og mye mer!

Unikum leter for tiden også etter ny nettredaktør, søknadsfrist asap! Vi trenger også alltid frivillige skribenter, journalister, innholdsprodusenter, fotografer med mer. Send oss en melding på Facebook, Instagram (@unikumnett) eller på redaktor@unikumnett.no og fortell litt om deg selv, så kan du bli en del av gjengen du også :)

Godt nytt skoleår!


Unikum august 2021

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.