Red Bull Basement Launchpad Kristiansand

Foto: Anja Kathrine Laland

Red Bull Basement Launchpad Kristiansand


I 2018 startet Red Bull Basement Global Workshop. Dette er et initiativ for å fremme unge innovatører med søkelys på positive endringer. Nå er fokuset å gi studentinnovatører muligheten til å realisere ideene sine ved hjelp av teknologi.

Det avholdes ulike workshops rundt i Norge som en forberedelse for påmeldingen til Red Bull Basement Global Workshop. Prosjektet er delt opp i en nasjonal finale og deretter en global finale, der man får mulighet til å pitche ideen sin i en internasjonal forsamling. Tidligere har den globale finalen blitt holdt i Tyskland og Canada.

Les mer om Red Bull Basement Global Workshop her:

https://basement.redbull.com/nb-no/about

 

7.oktober holdes det en workshop på UiA Kristiansand, der alle studenter i Agder er velkomne til å delta. Her får man hjelp og inspirasjon til ideer og muligheter innen tematikken student og teknologi. Du kan delta på dette arrangementet selv om du ikke skal sende inn søknad til det globale arrangementet. De hjelper også med påmelding om du skulle trenge det.

 

Påmelding til workshop i Kristiansand:

https://basement.redbull.com/nb-no/events/102

 

Påmeldingsfristen til Red Bull Basement 2021 er 24. oktober!

https://basement.redbull.com/nb-no/apply

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.