Konsertanmeldelse: – Vi svevde

Ruben og Co på studentpuben Østsia i Kristiansand. Foto: Bård Pettersen

Konsertanmeldelse: – Vi svevde


Terningkast: 6 

Sted: Østsia 

Dato: 5/11-21 

Tid: 22:00 

Jeg kan ikke si annet enn at det å innta konsertlokalet, i det vi nå kan kalle post-korona, og vite at en het kveld med Ruben stod i vente; bød på MAGISK STEMNING. Studentene var hypre, konsertlokalet mørkt og tåkelagt, og alle bar en stor forventning om gjengen på scenen.  

Jeg tror vi alle hadde lengtet etter denne kvelden med live, musikalsk kjærlighet av fyren fra Harstad. For da sceneteppet slapp og Ruben med band stormet rommet, lettet vi. Jeg er sikker på at Østsia svevde.  

Anmeldelsen fortsetter under bildet.

gutt på scene foran mange studenter
Rubens comeback-konsert på Østsia November 2021. Foto: Bård Pettersen!

 

Konserten åpnet med enorm energi, og bandet leverte over all forventning fra første øyeblikk. Ruben selv får terningkast 6 for hele sin tilstedeværelse. En så ektefølt og dedikert artist med hjertet på utsiden av kroppen, skal en lete lenge etter i dagens musikkbransje. Som sceneperformer holdt han høy kvalitet. Stemmen, dansingen og kontakten med publikum var on point gjennom hele setlisten.  

Jeg vil sammenligne konsertens lydbilde med en storm på havet; opplevelsen var brusende, het og ellevill, med låter som Running, Burn Down This Room, Dear God og selvfølgelig den nyeste singelen Candy. 

Ruben og co skulle egentlig spilt på Østsia for to år siden da pandemien traff, og alt jeg kan si nå er:

TAKK FOR TIDENES COMEBACK. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.