Ny utgave: Kritikk mot UiA, Ruben på Østsia, avslag på økt studiestøtte og eksamenstips

Novemberutgaven 2021

Ny utgave: Kritikk mot UiA, Ruben på Østsia, avslag på økt studiestøtte og eksamenstips


Det er november og Unikum serverer en rykende fersk utgave!

Er plagiatreglene for stramme? I månedens utgave har en av våre journalister gravd i dybden, etter at UiA-student Karina (21) ble tatt for å ha plagiert seg selv. Vi har også tatt opp kritikken mot Universitetet i Agder for dårlig tilrettelegging og støtte av studenter som søker toppidrettsstatus.

Utgaven byr også på siste studentnytt, et innblikk i Noroffs nye lokaler og rektors kommentar på avslaget om økt studiestøtte. Rett før eksamensperioden ville det vært krise å ikke gi våre beste eksamensråd til deg som føler du har havnet bakpå med lesingen. Og som alltid får du nye tips fra poduniverset, siste studentnytt og en enkel oppskrift på hjemmelaget müslibar!

Denne utgaven er proppet av deilig lesestoff, så ta noen pauser med den innimellom. Masse lykke til med eksamensperioden fra oss i Unikum <3


Unikum 09 November_NETT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.