Ny utgave: Strømprisene, uenigheter om nytt studenthus og en rykende fersk henrettelse i Unikums satirespalte

Ny utgave: Strømprisene, uenigheter om nytt studenthus og en rykende fersk henrettelse i Unikums satirespalte


Man kan ikke akkurat si at vi studenter sitter på toppen av gamet nå. Strømprisene, Omikron og atter tilbud om lån. Likevel blir det jul, også i år! Det skal både hedres og feires. Vi i Unikum redaksjonen sender ut både omtanke og gratulasjoner for nok et gjennomført semester. Klapp på skulderen for det!

I årets siste utgave av Unikum finner du både krydret og søtt innhold. Len deg tilbake med julekalenderen vår, gladnyheter og quiz, eller brett opp ermene for hjemmelagde tilslørte pepperkakemenn! Ellers stiller vi med siste studentnytt, en henrettelse av Black Friday i vår faste satirespalte og testing av julemarkedet i sentrum av Kvadraturen på studentbudsjett. Vi har også tenkt på dere som kvier seg litt for å gå inn i et nytt år! Våren byr på konserttilbud i lunsjen og nye kurs hos SiA Helse. Herfra går det oppover, vent å se!

God jul og godt nyttår  «from all of us to all of you»!


Unikum 10 DESEMBER_NETT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.