Campus Kristiansand: – Konsert i lunsjen denne våren

Lunsjkonsert ved Universitetet i Agder. Foto: Fanni Sara Stenes

Campus Kristiansand: – Konsert i lunsjen denne våren


Institutt for klassisk musikk og musikkpedagogikk har over flere semestre holdt klassiske lunsjkonserter med stor suksess.

 

Prosjektet ledes av Mariam Kharatyan, pianist og førsteamanuensis på instituttet, sammen med kolleger. Hun forteller at initiativet gir studentene en konsertarena for systematiske fremføringer med publikum.

-Det er veldig viktig for studenter å få en mulighet til å forberede seg og skape musikalske- og fremføringsferdigheter, som er svært nødvendig for å kunne bli profesjonelle og selvstendige musikere.

Lunsjkonsertene er svært populære på Universitetet i Kristiansand, campus Agder. Med fullsatt publikum på hver eneste en.

-Det er fasinerende hvor raskt studentene utvikler seg som musikere. Så det er veldig interessant hvordan hver student mestrer sin spenning, jobber for å gi den beste fremførelsen, kommuniserer med publikum og med hverandre gjennom musikken, forteller Kharatyan.

 

Saken fortsetter under bildet.

To unge studenter spiller piano på en blålig opplyst konsertscene
Adrian Leander Nes og David Olsen på klaver. Foto: Fanni Sara Stenes

 

Gratis inngang

Unikum har gjestet lunsjkonsertene før. Med dempet belysning, avslappet stemning og klassiske toner synes vi det var et perfekt avbrekk etter timer med lesing.

Etter jul er det nye muligheter for en lunsj til klassisk musikk. Med kapasitet på opptil 100 personer, er studenter og ansatte hjertelig velkomne. Lunsjkonsertene har gratis inngang og krever ingen påmelding. Hvert konsertprogram representerer forskjellige sjangre og epoker innen klassisk musikk og inneholder vanligvis opp til sju eller åtte klassiske komposisjoner.

 

Lunsjkonserter våren 2022:

Sted: Sigurd Køhns Hus, Sal 1 (K-bygget på UiA)

Tid: ca 13:00 (som regel)

Varighet: 45-60 min

 

Datoer:

16. mars

30. mars

20. april

4. mai

 

Ta med en studiekamerat og nyt!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.