Ny utgave: Januar

Ny utgave: Februar 2022

Ny utgave: Januar


Nytt år, ny måned, ny utgave!

Som Sørlandets eneste studentavis brenner vi for å være en arena der du som student kan utvikle ferdigheter, interesser og portefølje. Og hvis ikke hos oss; heier vi stort på muligheten til å engasjere seg uansett arena! Denne utgaven byr derfor på engasjement, nyttårsforsetter og hvordan man møter livets store spørsmål som student. Som vanlig får du også en deilig oppskrift på studentbudsjett, internasjonal uke og studentnytt om strøm-situasjonen, UiA-ledelsen og Studentsamskipnaden her i Agder. I tillegg kan du lese kanskje vår hittil frekkeste satire!

Masse deilig lesestoff her, altså.

 

Unikum 01 januar_NETT

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.