Anders McAuley varmet opp så godt at jeg hadde vondt i kjeven da Dex kom på scenen og overtok den malfunksjonerende mikrofonen. Østsia er ikke et nådig lokale på tempratur både i rommet og hos publikum men når både Dex og Anders klarer å takle det med høye tidsriktige tapp på mikrofonen fortjener de applausene de maser seg til.

Dex, du er den beste komikeren i Norge når du gjør narr av Kina, tuller med kokain og kritiserer terrorveldet i Kardemommeby. Ikke lat som du er Seinfeld foran murveggen med flyreisehumor og heller ikke stjel apeutleie-plottet til South Park episoden «Hooked on Monkey Fonics». Vi har alle sett det og tydeligvis du også. Kanskje høy på kanadisk hasj og blodig etter å ha banket opp en kinesisk medstudent. Fortell gjerne mer om det.

Det er lett å småle av ubrukeligheten til filosofer og Kardashians. For lett. Anders McAuley sa at han som Bergenser blir møtt med så mye stereotypiske trauste vitser om regn. Vitser som ikke fører noen vei, gir oss ingen nye perspektiv eller overrasker overhode. Vitser om været er like spennende som å le av filosofistudenter og deres håpløse fremtidsutsikter. Det må for redelighetens skyld nevnes at undertegnede ikke studerer filosofi eller er inngift i Amerikas intellektuelle elitefamillie. Dårlig ensidig humor om trygdede, filosofer og Sofie Elise(Norges svar på Kim K) får jeg av onkel Jørn Kjell i julebordet hvert år. Gi meg herlig Dexytime slik som alle Dextapene i de to sesongene som ble laget av Dexpedition.

Kvelden med Carrington var definitivt den beste opplevelsen på Østsia hittil for min del. Prøveshowet må bare prøve litt mer nytt så blir nok neste gang på Kilden eller i Operaen. Da kommer jeg.

Terningkast: 5

Tekst: Bastian Wiik

Foto: Didrik Rud

 

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.