Kaja Gunnufsen holdt konsert på Østsia fredag 23. januar. Unikum tok turen og fikk i tillegg til å nyte konserten et intervju med artisten.

Det ble skapt feststemning på Østsia hvor den høygravide Kaja Gunnufsen hadde dukket opp og sang for de rundt 100 halvfulle studentene. Hun startet konserten med den meste spilte låten på Spotify, ”Faen ta” fra albumet ”Faen Kaja”.

Mellom sangene fikk hun tilskuerne til å le ved å fortelle humoristiske historier om kjærlighetslivet og ungdomsårene. – Sangen handler om da jeg fikk kjæreste og hvor utfordrende det til tider kan være.

Kaja spilte i ca. en time og avsluttet det hele med sangen ”Hei sveis” fra albumet ”Faen Kaja”. Tilskuerne reagerte med stor applaus og jubel, og ville absolutt ha flere låter.

DSC_02861

Etter konserten fikk vi et kort intervju med Kaja som var veldig glad for å se så mange som hadde møtt opp til tross for at Jonas Alaska og Marit Larsen også er i byen denne fredagskvelden.

Siden hun er gravid, så ville vi gjerne vite hvordan barnet kommer til å forandre karrieren hennes. – Barnet kommer absolutt til å forandre karrieren min. Jeg kan for eksempel ikke bare dra på spontane turnerer og må bli bedre til å planlegge fremtidige konserter.

Hvor får du inspirasjonen din fra?
– Jeg blir inspirert av artister som Galt Macdermot og Neil young.

Tilslutt spurte vi Kaja om hvilken utdanning hun ville valgt dersom hun hadde vært student ved UiA. Hun svarte med at hun fra tidligere har ett år med lektorutdanning i norsk, men dersom hun skulle studert i dag, så ville det ha blitt musikk, gjerne klassisk musikk. Det som kunne være skremmende med universitet ville vært at det ville endret hennes kreativitet.

Publikums dom er klirrende klar:

Kristine Vatland copy1Kristina Vatland (19 år)
Hennes kommentar til konserten var ”HELT TOPP”.
-Hørte Kaja for første gang i høst og ble virkelig en stor beundrer av henne. Hun bruker ordspill som er både morsomme og rørende slik at man kjenner seg igjen. Favorittlåten i kveld var ”Jævlig lei”. Det som var dårlig med konserten var at den var altfor kort.

Henriette Ronning, Esle Fidjeland & Karoline Eid

Henriette Rønning (18 år), Else Fidjeland (18 år) og Karoline Eid (18 år)
– Konserten var kanonbra og får terningkast seks av oss. Sangene ”høst” og ”Jævlig lei” var sangene som treff oss mest. Hennes låter er veldig dirkete. I låtene sine får hun med følelser som er vanskelig å beskrive.

 

Erlend KvammeErlend Kvamme (18 år)
– Konserten var veldig bra og levde opp til forventningene. Det jeg likte best var at jeg ikke kunne høre forskjell på henne spille i radioen og live. Hun er veldig flink til å formidle ungdommelige tekster og legger mye følelser inn i tekstene. Jeg syns alle låtene var like så gode og kan derfor ikke velge en favorittlåt.

Konserten får terningkast 5 av publikum.

Tekst: Navid Karimi & Helen Mehammernett@unikumnett.no

Foto: Adrien Guittonnett@unikumnett.no

Forfatter

, , , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.