Fredag den trettende tok Zahid Ali og Yngve Skomsvoll turen til Kristiansand. Sammen skapte de en øredøvende latterfest på studentpuben Østsia.

Yngve Skomsvoll er i tillegg til å være et av Norges dyktigste tekstskrivere kjent for å ha vært med i ”Roast fra Chat Noir” og komedien ”Tomme Tønner”. Den norsk-pakistanske komikeren og skuespilleren Zahid Ali er blant annet kjent for NRK-serien Hellfjord og jul i Tøyengata.

Vi har gjort dette i så mange år at det nå er som om å gå på do

Kristian Hope gjorde en bra jobb som konferansier og Amok som oppvarmer. Både Zahid og Yngve klarte å få folk til å le fra de entret scenen til de gikk av. En kombinasjon av dem blir svært vanskelig å matche. De var rett og slett legendariske!

Vi fikk stille dem et spørsmål backstage, rett før de skulle opp på scenen.

– Hva er deres forventninger til i kveld?
”Vi har egentlig ikke særlig høye forventninger. Yngve vil du ha en øl? To sekunder, jeg må bare ta litt frukt. Hvor var vi, åja, vi har gjort det i så mange år, at dette nå er som om å gå på do for oss. Ikke frekk ment altså, men at det er blitt ganske normalt for oss, tilføyer Yngve.”

Begge var svært flinke til å harselere. Zahid var spesielt flink når det kom til Ålesund- og innvandrerdialekten. Mens Yngve var mer opptatt av å få et dialog med publikum ved å peke på tilfeldige og lage noe morsomt av tilbakemeldingene.

Ved starten av Zahids opptreden skjedde det noe som øyeblikkelig gjorde de høye latterne blant publikum om til ydmykende og sjokkerende stillhet. Da Zahid stilte publikum et spørsmål ble han kalt for ”terrorist” av en som satt bakerst i salen. Heldigvis gjorde han hele hendelsen om til noe morsomt ved å gjøre narr av vedkommende som sa det. I tillegg tok han det opp igjen flere ganger under showet for å vise at han tydeligvis ikke ble fornærmet.

Ved kveldens slutt spurte vi to personer om hvordan de opplevde showet.

Agri Najafi and George SautogluAgri Najafi (21) og George Sautoglu (21)
– Vi kom hovedsakelig for å se på Zahid i kveld og han leverte definitivt opp til forventningene. Det ble ordentlig latter i salen da Zahid entret scenen. Måten han gjorde narr av folk som satt i salen var svært morsomt. Han kunne gjerne ha holdt på mye lengere, vi føler det ble litt for lite tid med ham. Litt synd at han ble kalt for ”terrorist” i starten av showet, men vi får skylde på alkoholen.

Kvelden var uforglemmelig. Publikum var svært fornøyde og gikk ut med et smil som kommer til å bli sittende i mange dager fremover.

 

Tekst: Navid Kariminett@unikumnett.no

Foto: Adrien Guittonnett@unikumnett.no

Forfatter

, , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

1 Comment

  1. Konferansieren var av type kvinne og het Kristine, ikke Kristian.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.