Trenger du flere grunner til å stirre ned i mobilskjermen i studietida? Frykt ikke, vi har samlet sammen en rekke nyttige apper som vil gjøre din studiehverdag enklere.

Uniby Agder: Dette er en app som holder deg oppdatert på hva som skjer på UiA. Appen har kart over campus, nyheter, oversikt over arrangement og studentrabatter. Spesielt god å ha dersom du vil vite hva som skjer i studiestart og fadderukene.

Studentbevis: Dette er studentbeviset ditt.  På flere steder må du enten ha denne eller en
papirlapp som viser du er student for det året.

Fædrelandsvennen: Når du skal bo og studere på Sørlandet er det viktig å vite hva som skjer i landsdelen. Om du holder til på Campus Grimstad anbefales Agderposten også.

Canvas Student: Fra og med i år vil ingen emner  bruke Fronter. Canvas appen er en mye lettere måte å holde styr på informasjonen du får i emnene dine.

TooGoodToGo: Denne appen holder oversikt over når butikker er i ferd med å kaste ut mat som nærmer seg utløpsdato og lar deg kjøpe den maten for en billig penge så lenge du møter opp til de tidene appen sier. Flere restauranter har begynt å ta appen i bruk så om du er heldig kan du ende opp med å få en gourmet middag.

Mattilbud: I likhet med appen TooGoodToGo kan du også på mattilbud appen få tak i mat for en billig penge. Appen samler alle tilbud på ett sted fra landets matbutikker og er gull verdt for å spare penger.

Kundeklubben: Gir deg kuponger, rabatter og spesielle tilbud fra Sørlandssenteret.

Byliv: Gir deg kuponger, rabatter og spesielle tilbud fra butikker i kvadraturen.

Akademika: Gir deg kuponger, rabatter og spesielle tilbud fra Sørbok.

Vipps: De aller fleste har hørt om vipps nå. Som student kan denne være ekstra god å ha.

AKT og AKT billett: Den ene viser deg busstider rundt omkring i Agder, den andre lar deg kjøpe billett til bussene. Det er også mye billigere å kjøpe billett i appen enn på bussen, men om du vet du kommer til å reise mye med buss blir det nok i lengden billigere å investere i et månedskort.

Easypark: For dem som har bil er dette en utrolig nyttig ting. Nesten hver eneste parkeringsplass i Kristiansand er koblet opp til en Easypark automat. Dermed er det bare å parkere og gjøre noen få tastetrykk på telefonen. Du kan også endre på parkeringslengden underveis.

Tise: En gjenbruksapp med alt fra merkeklær til sykler. Her kan du finne alt du trenger til en mye rimeligere pris.

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.