KSI Innebandy har gjort det til vane å konkurrere i de største idrettsmesterskapene for studenter.

Under Studentlekene i Tromsø fikk mix-laget fra Kristiansand en flying start i gruppespillet. Studentene leverte gode kamper, som gjorde at de tok seg videre til sluttspillet. I kvartfinalen ventet gamle rivaler fra studentlaget i Grimstad (GSI), som KSI slo ut av turneringen. I semifinalen ble det derimot tøft, da hjemmehåpet TSI sto på motsatt banehalvdel.

– I sluttspillet var det bare sterke lag. TSI stilte med tre rekker, mens vi bare hadde en innbytter på hele laget, sier innebandy-spiller og leder for KSI, Petter Hebnes Andersen.

– Hva ble resultatet?

– Det vil jeg ikke si. Det ble stygt.

Sikret fjerdeplassen

Laget fikk derimot spille bronsefinale mot NTNUI, men også her ble motstanderen i sterkeste laget – og KSI måtte ta til takke med en fjerdeplass.

– Det var egentlig gått over all forventning. Vi følte vi vant en fjerdeplass. Ellers har det vært en innholdsrik opplevelse. Vi har sovet på skole, hatt god stemning gjennom hele turneringen og fått prøvd ut den nye hallen i Tromsø. Det skadet heller ikke at været har vært varmere i nord, enn i sør, sier Hebnes Andersen.

Kastet inn håndkleet

Også KSI ishockey stilte lag til turneringen, men kastet etter hvert inn håndkleet da belastningen på spillerne ble vel stor.

– Det gikk helt greit. Vi vant én kamp og tapte to, sier aktivitetsleder Edvardt Vinjar Saugen.

Det var nok til å nå sluttspillet, men kampen ble likevel ikke spilt.

– Vi var litt få spillere, så vi orket ikke spille dobbelt opp med kamp på lørdagen. 

Tekst: Matias Smørvik
Foto: KSI

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.