Bli med slim advert verve nye medlemmer kampanje

Velkommen til alle studenter i Kristiansand og Grimstad som ønsker å bli med på å lage et studentmagasin av god kvalitet! Liker du å skrive, fotografere eller designe? Send en e-post til redaktor@unikumnett.no 

Hvor mye tid du har til overs og hvor engasjert du har lyst til å være, er helt opp til deg. Selv om du ikke ønsker et ansvarsverv i Unikum, har vi alltid dørene åpne for de som bare vil skrive en sak eller ta et par bilder iblant. Nye journalister, anmeldere eller kommentatorer har alltid et friskt øye når de starter, og vi håper Unikum over lengre tid skal være en studentavis som alle på UiA og andre høgskoler i Agder kan være stolte av og føle tilhørighet til.

Vi i redaksjonen har et ønske om at Unikum skal bli dypere og mer kritisk i sin journalistikk. Vi har et mål om å være et forbilde for debatt og løfte frem de enkeltmenneskene eller gruppene som gjør studentlivet i Agder så bra. Til dette trenger vi din hjelp. Det er bare gjennom fellesskapet at vi kan skape de gode historiene. Har du ideer til hva slags saker vi burde skrive om eller har tips om hva vi bør gjøre bedre? Vi er studenter som skriver for studenter; uten tilbakemelding og lesernes hjelp kommer vi ikke videre i utviklingen vi ønsker.

Arbeidet i Unikum er frivillig.

Nedenfor finner du beskrivelser av de ulike rollene i Unikum. Har du spørsmål, ta kontakt med ansvarlig redaktør på e-post redaktor@unikumnett.no.

Journalist / skribent:

Som journalist og skribent i Unikum har du muligheter til å skrive spennende saker innenfor emner som kultur, sport, reportasjer, nyheter med mer. Det er bare du som setter grenser! Hvor mye du vil jobbe for oss er helt opp til deg selv, men når du først skriver en sak forventer vi at du kommer med en ferdig tekst. Vi har ukentlige møter der du vil få muligheten til å få hjelp med tekstene dine og ønsker å gi deg trygge rammer til å utvikle ditt skrivetalent! Uansett erfaring er du hjertelig velkommen.

Er du interessert? Send en e-post til redaktor@unikumnett.no.

Fotograf:

Som fotograf i Unikum får du varierte fotooppdrag, alt ifra portretter til konsertbilder. Vi ønsker å videreutvikle dine fotoevner og hjelpe deg med å fange de rette øyeblikkene. Vi råder alle som har lyst til å lære å ta bedre bilder til å bli med i Unikum. Du vil få hjelp og veiledning, samt havne i et veldig sosialt og kreativt miljø. Dersom du ikke har kamerautstyr selv er det ingen grunn til å vegre seg, vi har utlånskamera på lur.

Er du interessert? Send en e-post til redaktor@unikumnett.no.

Grafiker / illustratør:

Som grafiker og illustratør i Unikum får du spennende og interessante arbeidsoppgaver innen farge, grafikk, illustrasjon og layout. En langhelg i måneden lager grafikerne avisen, samt illustrasjoner til saker, og her får du bryne deg på det meste fra enkel bildebehandling til mer kompliserte layouter. Vi bruker Adobe-programmene som verktøy, da særlig InDesign, Photoshop og Illustrator. Uansett erfaring og kunnskapsnivå er du hjertelig velkommen. Opplæring vil bli gitt og det er en fantastisk mulighet til å lære enda mer. Du blir mer stilsikker, får varierte oppgaver å arbeide med og blir utfordret til å tøye grenser.

Er du interessert? Send en e-post til grafisk@unikumnett.no.

Innholdsprodusent:

Som innholdsprodusent i Unikum bistår du nettredaktør i avisens digitale flater. Her vil primære arbeidsoppgaver være idéer og produksjon av visuelt og tekstuelt innhold relatert til månedens saker, tilpasset kanaler som Instagram og Facebook. Du vil få muligheten til å samarbeide med skribenter og skape innhold som formidler budskap på en engasjerende måte. Du vil også få muligheten til å dekke arrangementer, eventer og andre viktige happenings på story. Som Sørlandets eneste studentavis har redaksjonen ambisjoner om å utvikle Unikums sosiale medier slik at vi kan nå ut til flere studenter i Agder. Bli med på reisen!

Er du interessert? Send en e-post til nett@unikumnett.no.

Radio:

Har du tenkt på å starte din egen podkast? Unikum har fått et flunkende nytt studio og en gjeng radiofolk som er gira på å finne nye konsepter. Om du er interessert ta kontakt på podkast@unikumnett.no.

Sist oppdatert 27. januar 2021.

Forfatter