Et basseng fylt med mennesker i festsetting.

Skrevet av Tor Magne Evensen

 

Agora og Den Feteste Festen 

 

Agora, linjeforeningen for masterstudenter ved Music Business and Management, ble opprettet 17. september høsten 2021. Som de sier på sine egne nettsider, så ønsker de å være en samlingsplass eller som et forum, en Agora, for byen musikalsk og sosialt. De har ambisjoner om å kunne invitere på mange arrangementer framover. De slo hardt på stortromma og fyrte av med en stor fest i mars, Den Feteste Festen.  

 

Aquarama, badedyr, DJ, og masse folk. Det var ikke småsaker Agora bydde på, og det var godt oppmøte. Festen ble holdt lørdag 19. mars, etter en utsettelse fra desember 4. 

 

Den Feteste Festen 

 

Festen, lørdag 19 mars, var UTROLIG gøy å delta på, og det var veldig bra gjennomført! 

 

Jeg har ikke vært med på noe lignende tidligere og på grunn av det var forventningene mine “så som så”. Til tross for mine forventninger så leverte pool party varene, and then some! 

De spanderte på oss dødsstilige lys, fete dj-er – og jeg liker vanligvis ikke house eller EDM music – de kjørte på med kule effekter på oss som røykmaskiner og en skummaskin. Also, sceneveggen foran dj-bordet lyste i forskjellige farger. Jeg må for øvrig også nevne at det var rikelig med badeleker i lokalet – noe som min umodne personlighet fakket ganske hardt med! 

 

Over til de rent tekniske fasilitetene: 

Vaktholdet var supert. De var ikke plagsomme eller klengete, og de var utrolig hjelpsomme for de stakkarene som falt på bassengkanten. De hadde også i oppgave å stoppe “bodyshaming” på arrangementet. Jeg ble ikke utsatt for det selv, men jeg syns det var kult at dette var noe arrangørene hadde tatt med i beregningen. 

 

Bar-systemet fungerte i min mening også veldig bra. Litt tungvint at man måtte kjøpe bonger på veien inn, men jeg syns det er langt bedre enn å måtte ha med seg visa inn i bassengområdet. Køen var litt lang de første 20-30 minuttene, men utover kvelden ble det veldig greit og overkommelig. Det eneste jeg kunne settet fingeren min på var at jeg måtte drikke cider, fordi de gikk tom for øl underveis… Forøvrig var ikke prisene utrolig urimelige, som gikk mot mine forventninger tbh.  

 

Jeg kunne også ønske at stupebrettet og vannskliene hadde vært åpne, men jeg forstår fra arrangørene sin side hvorfor disse var stengt for anledningen. Skadeomfanget kunne blitt veldig drastisk veldig fort, hehe. Kanskje greit å unngå.  

 

Kveldens høydepunkter var når DJ Kaas gikk på scenen og spilte fra seg, og da jeg lå og fløyt i en badering i bassenget ved scenen – for å best kunne beskrive det så blir det som skjermspareren til gamle dvd-spillere når logoen flytter seg fra side til side, kant til kant. 

 

Jeg er glad i å drikke øl, jeg er glad i å bade, og jeg er ikke helt fremmed for å se på unge gutter og jenter i badedrakt. Jeg kommer til å kjøpe billetter til lignende arrangementer i fremtiden! 

 

12/10 

Forfatter

, , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.