UiAs offisielle snapchat-konto er ikke en kvinne, men i det siste har den begynt å slite med noe de fleste kvinner før eller senere støter på. Vi snakker selvfølgelig om å få tilsendt uønskede nærbilder av fremmede erigerte peniser.

@UiAgder er en konto uten ansikt. Det kan gjøre at det dukker opp en rekke spørsmål man vil stille mannfolka som har valgt å slenge sin penis i dens retning.

HVORFOR?

Silje Gabrielsen har laget master om dickpics. Her intervjuet hun 62 menn for å komme til bunns i hva som motiverer dickpics.

Vi tok en prat med henne for å komme til bunns i mysteriet.

Hva tror du motiverer noen til å sende dickpics til noe så aseksuelt som et universitet?

-Det er så forskjellig. Mange gjør det bare for å blotte seg og vise hva de har, mens andre tror det er 42: svaret på alt. Det er måten deres å flørte på. Jeg snakket ei gang med en som jobbet i bank. Han hadde gitt noen avslag på lån. Da sendte vedkommende et dickpic tilbake til banken. Så det finnes mange grunner.

Mange utenlandske kontoer ser ut til å ha sendt dickpics til UiA. Hvordan forklarer man det?

-Jeg har vært på dating-apper ei stund og da jeg var i utlandet pleide jeg å gå mange flere dickpics der enn i Norge.

Men det er jo en norsk konto! Er dette bare folk som har kvantiet som sitt hovedkriterie? Send dickpics til så mange som overhodet mulig; jo flere jo bedre?

-Det kan være de ikke skjønner hva slags konto det er. Jeg og en venninne opplevde å matche med samme gutt og få samme dickpic i utlandet, så kort fortalt tror jeg bare det handler om å spre gleden da!

Så der har du det. Vi burde kanskje klart å finne ut av det selv, men det får nå være. Folk sender penisbilder til UiA fordi vil at folk skal se penisen deres.

Tekst: Vegard Møller

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.