Eksamensperioden er i gang for fullt og du trenger tips. Vi har snakket med gründeren av StuderSmart.no, Eivind Eivind.

Hvilke tips har du til studenter?

– Puggedop. Masse puggedop! Ritalin, modafinil eller til og med amfetamin hvis du liker å leve litt på kanten. Funker som fjell! KJØR DA, EKSAMEN!

Tja, det var ikke helt det vi var på utkikk etter…

Ja, sorry. Jeg liker å holde det ekte her, men hvis du vil skippe rett til de kjipe tipsene så gjør jeg det mindre en gjerne!

I guess…?

– Les pensum! Jeg vet det ikke frister, men det må du gjøre! Ta notater og prøv og husk de! Les så mye som mulig. Det er selvfølgelig mye lettere hvis du tar puggedop. Jeg selger ikke puggedop på nettsiden min, det er ulovlig, men  hvis du følger min link, får du 10% rabatt.

Det høres ut som det eneste trikset ditt egentlig er puggedop?

– Ja, det er ikke egentlig så mange eksamenstips som funker utenom det. I alle fall hvis du snakker om dokumentert effekt da. Alle vet at du må lese så mye du kan og prøve å huske det.

Så ingen andre ting enn lesing, husking og puggedop?

– Jo, få deg litt søvn. Ikke så mye, men det kan ha motvirkende effekt å ta så mye dop at du ikke får sove. Sov i alle fall noen timer hver tredje dag.

…. har du et tips som IKKE involverer puggedop?

– Vær smart! Universiteter er ment for folk med en IQ på minst 115 og da snakker vi årsstudium. Det er ca. 14% av befolkningen. Mange studenter rapporterer at de hater å studere, foreleserne er dårlige, pensumbøkene er så dårlig formulert… NEI, du er en av de 2/3 av studentene som er alt for dumme til å være her. Gi opp! Reis hjem til mamma og start en kiosk.

Nå skal jeg ikke prøve å være kommunikasjonsdirektøren din her, men skal vi begynne på nytt? Ta dop eller gi opp? Er det tipsene dine?

– Dette er til UiA ikke sant?

Og de andre høyskolene i Agd…

– Sure. Sure. De andre. Men nei, jeg har ingen intensjon om å trekke tilbake verken forhud eller sitater. Disse tipsene gjelder spesielt for dere UiA-studenter. Dere er jo de dummeste studentene med de laveste snittene fra videregående. Det er derfor dere er her! Hva studerer du?

Statsvitenskap

– Ja, og der er snittet 3, stemmer ikke det?

4.

– HAHAHAHA, din ynkelige faen! Tror du det er en ekte utdanning du får deg? HAHAHA. UiA burde blitt lagt ned!

Flere tips?

Heng deg! Hva med det? HAHA! Neida, jeg bare kødder. Døde folk legger ikke penger i lomma mi. Hvis det er uaktuelt å gi opp, ta puggedop eller selvmord, er det nok av tips på StuderSmart.no. 3499,- kroner for hele kurset.

Jeg slo Eivind hardt rett i trynet og forlot området. Hvem har to fornavn uansett?

Lykke til på eksamen og god jul!

Tekst: Vegard Møller

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.