Nybyen Skatepark var lørdag ettermiddag smeltedigel for skate, rap og hip-hop kultur i Kristiansand. Unikum fikk en prat med artistene, amerikanske Dante LaSalle fra Detroit og DJ Scob.

Skatere var i full aksjon med skateboards til lyden av hip-hop musikk fra en ghettoblaster. Guerrilla Republik Apparel & Agder Parkour arrangerte lørdag K-Town Block Party med konserter og åpen scene i Nybyen Skatepark, hvor blant andre den amerikanske artisten, Dante LaSalle var på besøk.

5

– It’s my first visit in Norway, and it has been really enjoyable so far, sier Dante LaSalle om stemningen i Kristiansand.

På konsertprogrammet har både Capital X, Jeru the Damaja og Dante LaSalle optrådt sammen med DJ-scob.

2

– Last night we played a fantastic concert at Frk. Larsen with lots of people. I hope for some more gigs in Norway in the future, fortsetter LaSalle.

DJ-scob er enig med LaSalle.

6

I dag gir vi en hyldest og ære til hip-hop kulturen, forteller DJ-scob om arrangementets budskap. Det har vært fantastisk med de siste konserter i går kveld i Kristiansand og i Oslo siste torsdag.

Nytt soloalbum snart klar

Snart er produsent og DJ-artisten DJ-scob fra Fevik CD-aktuel med ett nytt album, som han har jobbet på gjennom sommeren. Inspirasjonen kommer fra old school rap og hip-hop.

4

Min musikk kommer også ut på iTunes og Spotify, og jeg merker at interessen for hip-hop har blitt større med tiden på Sørlandet, det er greit å se mange folk bakker opp om rap-arrangementene, sier DJ-scob fornøyd.

7

DJ-scob produserer også hip-hop musikk for flere andre artister, og han har hatt travlt i sitt studio.

Jeg har ikke hatt mye tid til konsert i år, men flere skal nok komme i det nye år, lover DJ-scob som avslutning.

Tekst: Lasse Witt – nett@unikumnett.no

Foto: Cecilie Heinfelt – nett@unikumnett.no

Forfatter

, , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.