Med et godt og spennende utvalg av matretter og drikke, enkel bestilling og et spektakulært lokale, er Pincho Nation et velkomment tilskudd til restaurantlivet I Kristiansand. Det kler kanskje også det gamle bankbygget i Markensgate mer enn McDonald´s gjorde.

Førsteinntrykket er alt

Vil du starte med en liten bøtte popcorn?

Mennesker gjør seg opp meninger raskt, så førsteinntrykk er ganske viktig. Når man kommer inn døren og går opp trappen så blir man møtt med en liten bøtte popcorn og et smil. Det er kanskje ikke lurt å spise popcorn før middag, men det må sies at det var vanskelig å stoppe. De ansatte var kledd i sirkusdirektør-tøy, som dratt ut fra «The Greatest Showman»-filmen.

Vi settes ned ved bordet og blir informert om bestillings- og betalingssystemet, hvor alt går via. en app. Ikke bare er det et veldig ryddig system, men det er nok også veldig effektivt salgsmessig, fordi jeg fikk lyst på absolutt alt. Prisene, bildene og beskrivelsene jobbet godt sammen for å overbevise oss. Vi ble anbefalt minst fire retter per person, og jeg valgte hvitløksbrød med aioli, kyllingtaco, chicken tenders med aioli, fries og buffalo wings. Og ja, jeg elsker aioli. I tillegg fikk jeg prøve pizzaen og popcornkyllingen.

Noe for alle man alle.

Smagen e som bagen

De rettene som sto ut blant disse var desidert kyllingtacoen som var kjempegod, de små hvitløksbrød-bitene med aioli var nydelige og pizzaen var fantastisk. Fries er fries, og buffalo wings kan man heller ikke gå galt med. Popcornkyllingen var også god, men ikke bedre enn de andre rettene som er nevnt. Jeg vil fraråde fra å bestille chicken tenders da disse manglet på smak.

Dagen vi var der feiret jeg min bursdag, så da tenkte jeg at jeg skulle koste på meg en dessert. Lite visste jeg at om man meldte seg inn i Pincho Nation sitt kundesystem så fikk man bursdagsdessert. Mye godt kan sies om denne, men jeg må også si at den var veldig mektig. Her ble alt de hadde å tilby kastet på og servert, som minnet ordentlig om en barnebursdag-dessert. Deilig. Skumbananer kunne de spart seg for, men da hadde det kanskje ikke vært en «banansplitt» lengre. Jeg måtte også prøve en Tiramisu Espresso Martini, som jeg tenkte var litt sterk på alkoholsmak, men med en nydelig krem.

En mini-banansplitt. De sparer ingenting når det kommer til jubulanter.

«Vil dere betale sammen eller hver for dere?»

Kanskje et av de kleineste spørsmålene å svare på for studenter på restaurant, men her slipper man det. I appen har man oversikt over hele bordet, og alle har lagt inn sin bestilling separat, og dermed kan du velge om du vil betale for det du har bestilt eller hele bordet. Veldig effektivt og lett. Hele konseptet går egentlig ut på at du gjør mye selv; du bestiller selv, henter maten og drikken selv, og du betaler selv. Samtidig som dette er en veldig enkel og grei prosess, så tenker jeg også at interaksjonene med de ansatte er en del av opplevelsen på restaurant, og at noe mangler uten det. Når det er sagt, så var det en rett som ble levert ved bordet, og det var selvfølgelig bursdagsdesserten.

 

Forfatter

, , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.