Han ga meg det blikket igjen. Jeg kikket ned i fanget mitt for å lokalisere hvor det kriblet. Bare øynene hans kan få skrittet mitt til å skrike etter kroppen hans. Vi har hatt oss flere ganger nå, men her? Jeg prøver å tenke ut hvor vi kan gå. Jeg har ikke lyst til å gjøre det på et toalett igjen. Det ble ikke like bra som de andre gangene. Helt siden første gangen dette skjedde – for snart tre måneder siden – kan jeg telle på hånden hvor mange setninger vi har sagt til hverandre, men det er vanskelig å telle hvor mange ganger vi har gjort dette. Han lærte så fort å kjenne kroppen min, hvilke knapper han skulle trykke på. Hendene hans er nesten alltid på riktig sted. Jeg kjenner jeg bli yr.

Vi har hatt oss over hele byen, men aldri her. Aldri blant vennene våre. Dette er vår boble, jeg vet ikke om jeg er klar for å sprekke den helt enda, eller om jeg noen gang vil den skal sprekke. Trenger kanskje ikke bli noe mer enn sex, gjør det? Hvis vi skal gjøre dette, må vi klare å ikke bli sett. Ikke en gang sammen. Jeg vet ikke om jeg kan komme på noen gode unnskyldninger for at jeg går gjennom gangene her sammen med han.

Jeg kjenner det knaker i hode nå, mens blikket mitt farer over ansiktet hans idet han reiser seg og går mot meg. Jeg presser tennene mine ned mot underleppen min. Han holder øyekontakten hele veien, stopper litt opp ved bordet før han går sakte videre. I det jeg reiser meg øker han hastigheten. Jeg kaster sekken over den ene skulderen og følger etter han. To meter bak, ut av kantina, opp trappene, gjennom Vrimlehallen, og mot trappene igjen. Han går til venstre og inn i heisen. Han holder dørene oppe med hånden sin til jeg er nærme nok til at han kan ta tak i armen min og trekke meg inn. Leppene hans er våte og varme idet de treffer halsen min. Jeg gir fra meg et stønn akkurat i det heisdørene lukker seg.

Han trekker den ene hånden oppover låret mitt før han tar et godt tak i rumpa mi. Den andre holder han fast over midjen mens han fortsetter å kysse meg fra kragebenet og opp til øreflippen. Jeg kjenner det blir våtere mellom bena mine, og jeg skiller dem fra hverandre uten å tenke meg om. Vi begynner å bli ganske in sync nå. Heisdørene går opp, og vi er i 4. etasje. Vi går inn mot datalaben. Det er helt tomt i gangene. Klokken er nesten fem, så de aller fleste har nok gått hjem. Vi går inn på datalaben. Lysene er ikke på, men det er fortsatt lyst ute, og de store vinduene lyser opp rommet. Han går foran meg igjen. Jeg følger etter helt inn til det innerste lille rommet. Jeg tar av meg sekken og lener meg mot døråpningen.

Jeg ser på han mens han flytter rundt på datamaskinene. Han snur seg mot meg og blikket hans møter mitt igjen. Det kribler igjen i det nå klissvåte skrittet mitt. Han kommer raskt bort til meg og løfter meg opp så jeg sitter rundt han. Jeg kjenner han er hard og jeg klarer ikke annet enn å nærmest angripe leppene hans med mine. Jeg kjenner tungen hans mot min. Den våte tungen hans leker rolig med min. Han klemmer hardt på rumpeballene mine mens han bærer meg bort til den nå tomme pulten. Han setter meg ned og jeg legger meg nesten automatisk ned. Han tar tak i knappen på buksen min og begynner å kneppe opp. Han drar de sakte av meg før han kommer opp igjen etter å dratt dem over føttene mine og kastet dem bort mot sekken min. Jeg må bare dra av han t-skjorten. Det kommer enda et stønn ut av meg idet jeg ser den solbrune stramme overkroppen hans. Brystet hans beveger seg raskt opp og ned idet jeg drar av meg t-skjorten min. Han stuper ned i brystene mine. Gir fra seg et lite bitt i den ene nippelen min mens han sprer bena mine med hendene sine. Jeg kjenner han drar de faste hendene sine opp på begge sider av innsiden av lårene mine. Skrittet mitt løfter seg automatisk mot han, og de faste leppene hans beveger seg ned over magen min. Han gir fra seg et lite bitt til rett ved siden av navlen min. Jeg biter tennene sammen over enda et stønn. Høyere nå idet skrittet mitt igjen løfter seg mot han. Jeg har så lyst på kroppen hans. Jeg vil ha det harde lemmet hans inni meg.

To fingre glir over skrittet mitt idet øyene våre møtes igjen. Han opp mot mine og mine ned mot han. Jeg kan nesten se flammen i øyene hans i det han sakte drar av meg den rosa g-strengen min. Hvem som helst kunne kommet inn nå og vi hadde ikke rukket å kle på oss igjen før de hadde kommet inn i rommet jeg nå ligger helt naken i.

Han reiser seg opp og knepper av seg buksen sakte mens de brennende øyne hans går sakte over kroppen min. Jeg trekker høyre hånd ned til skrittet mitt og kjenner hvor varm og våt han gjør meg. Jeg leker med meg selv mens han trekker buksen og bokseren sin ned til lårene sine og tråkker ut av dem. Jeg setter meg opp, hopper ned fra pulten. Putter de våte fingrene mine inn i munnen hans før jeg sakte går ned på kne. Mens jeg bøyer meg ned og kysser over det vakre brystet og den stramme magen hans. Han gir meg full salutt. Han gir meg kondomet jeg ikke har fått med meg han hadde i hånden sin og pakker den opp. Jeg plasserer den på han og jeg legger begge hendene over lemmet hans. Så plassere jeg penishode på tungen min før jeg suger litt til. Jeg har leppene mine rundt den nå og kjenner den pulserer sakte inn og ut i munnen min. Nå er det han som kommer med et stønn. Så enda ett litt høyere når jeg dytter den så lagt inn jeg klarer. Inn og ut. Hendene mine går over den stramme magen hans. Jeg kjenner kroppen hans skjelve under dem. Plutselig spretter han til og løfter meg opp på pulten igjen. Jeg legger meg ned og han drar meg nærmere seg før han presser den harde pikken sin inn i meg. Vi begge kommer med et stønn i det han treffer dypt inni meg. Han holder hendene sine på hoftene mine og jeg klarer ikke annet enn å ta tak i håret mitt med begge hender. Han fortsetter å støte i meg og jeg blir bare villere og våtere. Han flytter den ene hånden sin opp til puppen min og klemmer tak før han støter hardere enn før. Jeg løfter bena mine høyere opp og fanger hoftene hans i dem. Jeg kjenner han blir hardere nå og det går raskere ut og inn. Kroppen min vibrere helt inn til margen. Denne mannen er så sexy! Han stønner igjen og igjen! Et siste nesten-skrik kommer fra han i det han faller over meg. Han kysser meg på munn, så halsen. Trekker tungen sin over brystet mitt idet han trekker seg ut av meg.

Han trekker av seg kondomet og kaster det i søpla. Han tar på seg bokseren, men setter seg på kne foran meg og kysser sakte over skrittet mitt. Jeg kjenner to fingre gli inn i meg og bøye seg sakte oppover. Han finner raskt klitten min med tungen og begynner å jobbe mens han trekker fingrene inn og ut. Jeg vet ikke lengre hvor jeg skal plassere hendene mine og kjenner de fomler rundt over brystet og magen min, men jeg klarer ikke tenke. Han slikker, småbiter og sutter på leppene og klitten min. Han jobber sakte rundt mens fingrene hans bøyer seg litt mer oppover og presser. Så setter han inn nådestøtet. Han flakker en stram tunge over klitten min. Hardere og raskere enn før. Jeg kjenner hele kroppen min vrir seg. Jeg klarer ikke annet enn å stønne. Jeg klarer så vidt å holde tilbake et skrik idet tærne mine krøller seg og jeg kommer. Skrittet mitt knytter seg hardere rundt fingrene hans og jeg klarer ikke mer. Han trekker seg ut, kroppen min slipper, og jeg ligger helt utslitt og varm på en pult på skolen.

Han tar på seg buksa og setter seg ved siden av meg mens jeg reiser meg opp. Han kysser meg på munnen. Jeg kan smake meg selv på leppene hans. Han gir meg t-skjorten min og jeg trekker den over meg, hopper av pulten og tar på meg undertøyet og buksen. Han sitter fortsatt på pulten og ser på meg. Jeg setter meg ved siden av han med t-skjorten i hendene mine. Han kysser meg igjen og presser meg inntil seg. Vi sitter der uten å si et ord i noen minutter før jeg gir han t-skjorten og kikker bort på overkroppen hans en siste gang før den er dekket til igjen. Jeg plukker opp sekken min og kaster den over skulderen min. Han tar hånden min og vi går sakte mot utgangen. Han leier meg helt bort til heisen. Vi går inn sammen. Han kysser meg på munnen en siste gang og smiler. Når vi går ut av heisen går vi ikke lenger sammen. Jeg elsker denne lille hemmelige bobla vår.

Tekst: Mia Amlie Wright

Illustrasjon: Camilla Rennesund

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.