Foto Pexels, Jeshoot

Etter en lang dag på universitetet, med gruppearbeid og arbeidskrav, handletur og middagslaging, så er det veldig deilig å slenge seg ned i godstolen. Du er veldig sliten, så det er ganske lett å vippe deg av pinnen. Derfor må du huske å ikke åpne Viaplay eller TV2 Play, så du ikke flyr av skaftet. Da klarer du ikke å kose deg resten av kvelden.

Jeg har abonnement på Disney+, Netflix, HBO Max, discovery+, Viaplay og TV2 Play. Før du sier noe må du vite at jeg gjør ingenting annet enn å se på TV, og i realiteten er det vel mamma sin e-mail som står på dem, men det er hinsides poenget.

Poenget, ganske enkelt: hvorfor i BLOCKBUSTER sitt navn må mamma betale 800 kr i måneden for strømmetjenester når de ikke eier bra innhold? «Den har vi ikke», er favorittsetningen til Netflix. Hver eneste film! Netflix catfisher ekstremt. Det virker som det er en konkurranse blant strømme-aktørene i å tilby verst mulig innhold. Jeg blir så irritert! Men dette er ingenting. Ingenting i forhold til det hatet som bygger seg opp inni meg når jeg åpner Viaplay og TV2 Play.

Se for deg at du søker opp en spennende film du hørte om, og ser et ikon i nederste hjørne. «NOK 179», står det der. For å se Sausage Party? Nå har jeg poppet popcorn, dimmet lyset og knekt en øl, og gledet meg til film i hele dag, så må jeg punge ut 179 kroner? Jeg vil mye heller at det skal stå at de ikke har filmen tilgjengelig, enn at de skal begå ran for en time og 29 minutter med Seth Rogan-humor. (Det er gøy, men jeg er for sint til å innrømme det).

Jeg får vel ringe mamma…

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.