Årets julekomedie. Dette er oppfølgeren til Bad Moms som kom i 2016. Historien om Amy, Kiki og Carla som har sine utfordringer i livet som mamma. Nå er julen her – den mest hektiske tiden på året. Spesielt for mødre. Det å gjøre alt perfekt er noe av det viktigste for mange, men denne gange bestemmer disse tre damene seg for at de skal ta julen tilbake. Det skal være koselig for alle, men rolig og stressfritt. Så bestemmer mødrene deres seg for å komme på besøk. Disse tre damene har et helt annet syn på hvordan ting skal være. Amys mor vil at alt skal være perfekt, koste hva det koste vil. Kikis mor ønsker et veldig nært forhold til sin datter, og Carlas mor som dukker opp før første gang på tre år er muligens ikke der for julestemningen Carla gjerne vil ha med sin mor.

Filmen er stappet full av gode, kjente skuespillerer. I hovedrollene har vi Mila Kunis (that 70s show, Black Swan), Kristen Bell (Veronica Mars, Forgetting Sarah Marshall) og Kathryn Hahn (The secret life of Walter Mitty, We´re the Millers). Deres partnere er spilt av Jay Hernandez (Suicide Squad), Justin Hartley ( Smallville) og Lyle Brocato ( The big short). Mødrene er spilt av ingen andre enn Susan Sarandon (Rocky horror picture show, Stepmom) Christine Baransji (Grinchen, The good wife) og Cheryl Hines ( The ugly truth, Ingen grunn til begeistring).

Redaktørene og manusforfatterne er Jon Lucas og Scott Moore store komedieskaperer kjent fra filmer som for eksempel Hangover, 21 and over og Change-up.

Filmen er som forventet. Morsom, men overdrevet til de grader. Full av banning, sex humor som er presset for hardt og en så overdrivelse av situasjonen at du vil gjemme deg bak puta. Selv om jeg trakk på smilebåndet nok ganger til at den er verdt å se som en netflix film med noen venninner ville jeg uansett vært litt brisen først. Filmen er nok full av kommentarer en mor eller bestemor vil forstå bedre enn en student uten barn, men er ikke sikker på om den gjør den noe mer verdt kinobilletten. Den kan noen ganger virke som en litt mer familievennlig Bad Santa uten å være det. Vis du drar å se denne på kino, vil jeg anbefale et par øl først og en hel gjeng med gode venner som ler godt av småting.

Tekst: Mia Wright

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.