Norgespremiere: 06.10.2017 
Sjanger: Drama/krim 
Medvirkende: Robert Pattinson, Barkhad Abdi, Benny Safdie m.fl.

Robert Pattinson har kommet en lang vei siden rollen som Edward Cullen i Twilight.

I dette trillerfylte dramaen gir han alt. Du blir sittende å heie på han selv om det er han som hører hjemme i fengsel. De ganske ferske film-regissørene Benny og Josh Safdie har laget en film som virkelig viser de mørke sidene av New Yorks bakgater. Benny Safdie har selv tatt rollen som Nick Nikas, den mentalt tilbakestående mannen som føler storebroren Connie er den eneste som er der for han.

Etter at de to brødrene Connie og Nick Nikas har prøvd å rane en bank, blir Nick tatt og fraktet til Rikers fengsel. Connie vil nå gjøre hva som helst for å få han ut. Connie har tatt vare på broren sin hele livet sitt og må nå få skaffet pengene til å betale kausjonen for å få broren tilbake. Handlingsforløpet skjer kun over én dag, men spenningen går i ett. I møte med flere mørke karakterer og nervepirrende hendelser blir Connie bare mer og mer desperat etter å få broren tilbake.

Pattinson spiller en smart, kvikk mann som finner løsninger raskt selv i de verste situasjonene, og du kan ikke annet enn å bite negler mens du håper at alt skal ordne seg for guttene. Dette er nok uten tvil den beste rollen Pattinson noen gang har hatt!

Filmen har premiere fredag 6.oktober og er en Indiefilm som definitivt MÅ ses!

Tekst: Mia Wright 
Foto: Pressefoto 

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.