Sensur: 12 år 
Norgespremiere: 11. september 
Regi: Roger Kumble 
Sjanger: Drama/romantikk 
Lengde: 1t 45min 
Nasjonaliteter: USA 
Skuespillere: Joesphine Langford, Hero Fiennes Tiffin, Dylan Sprouse 

«After we collided» er fortsettelsen på fanfiction-filmatiseringen av «After» som kom ut i 2019. En måned senere, fra der eneren slutter starter denne filmen. Tessa jobber som praktikant Vance publisering der hun møter Trevor (Dylan Sprouse), og Hardin sliter med kjærlighetssorg. Vi får se mer om fortiden til hovedrollene, som det ble opplyst kort om i eneren.  

Om denne filmen appellerer til målgruppen kan stilles med noen spørsmålstegn. Sensuren er 12 år, spørsmålet er da om man vil la en tolvåring se en film med et innhold av; sex, avhengighet, alkohol, narkotika, fester og grovt språk. Nå er ikke jeg en ekspert på aldersgrenser og vet ikke hva som er grensen der de bestemmer sensuren, men jeg anbefaler å vente med å se filmen til individet er femten år. For de som er over femten, vil sannsynlig de romantiske forviklingene og de humoristiske delene treffe det segmentet av publikum den er ment for.  

Klarer Tessa og den mystiske Hardin å håndtere følelsene for hverandre? 

Tessa og Hardin er avhengige av hverandre, og har et destruktiv og fristende forhold. Dette medfører sjalusi fra begge parterbrennhet romanse, aggresjondårlige valg og komplikasjoner 

Filmen kan minnes som en mildere versjon av «Fifty shades of Grey»-filmene. Seksualitet kommer veldig i sentrum og handlingen av filmen blir litt borte. Det oppstår for små gnister mellom dem til å skape nok hete i romansen, de er mer overbevisende når forholdet oppløses. Filmen er humoristisk i en flørtende, og forlegen måte, som gjør den underholdende å se på 

Vil Hardin klare å vinne tilbake Tessas tillit? 

Tessa greier imidlertid ikke holde seg unna Hardin, men hun klarer ikke stole fullt og helt på hanSelv om Tessa ikke har tilgitt Hardin så er savnet av ham for stort, og forholdet deres utgir seg i en stor grad med samleie. Tilslutt klarer Hardin å sjarmere henne tilbakeMen kan løgnene og fortiden bli for mye for forholdet deres? 

Skal man få noe ut av denne filmen, bør man ikke stille med store forventninger. Det beste som kan sies om «After we collided» er at publikum kan komme med teorier på de åpne spørsmålene fra filmen. Filmen har smakfullt soundtrack som passer til konteksten og nydelig filmet. Den er humoristisk i en flørtende, og forlegen måte, som gjør den underholdende å se på. Det ser ut til at det blir lagt opp til en trilogi, utifra at det dukker opp en mystisk fortid og noen ubesvarte spørsmål.  

De som velger å se filmen husk å få med dere afterscene, der Trevor (Dylan Sprouseøver seg på sjekkereplikker foran speilet!

Terningkast 3

Skrevet av: Malin Svensen

Forfatter

, , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.