Originaltittel: Deadpool 2.
Premiere: 15. mai
Regissør: David Leitch
Skuespillere: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Morena Baccarin, Zazie Beetz, Brianna Hildebrand,
T.J Miller, Terry Crews, Bill Skarsgård, Julian Dennison m.f.

Cable har kommet fra fremtiden for å drepe den 14 år gammel mutanten Russell. Deadpool er den eneste som kan stoppe ham, han trenger bare et team. Med hjelp av blant annet sin trofaste taxisjåfør Dopinder, den heldige Domino og sitt eget lille hjørne av X-men, tar han opp en nervepirrende kamp som utvikler seg til en berg- og dalbane av sterke følelser og latterkuler, i tråd med Deadpool-tradisjonen.

For Marvel-fans har det vært noen følelsesladde uker. Deadpool er kanskje hakket mer følsom enn vi er helt klare for etter Infinity War-filmen, men her er det så mye mørk humor at det nesten går bra.

Deadpool fortsetter å trekke inn virkeligheten og pop-culture i stort sett alle scener og filmen har en del ekstra “easter eggs” for Marvel- og DC-fans som gjør at jeg virkelig setter filmen på topplista mi. Dersom du har blikket på skjermen vil det dukke opp karakterer og skuespillere du
aldri trodde du skulle se i filmen – og det er ingen tvil om at regissøren David Leitch har slått på stortromma.

Effektene er heldigvis mye bedre enn i den siste Marvel-filmen. Soundtracket er like malplassert, men fantastisk som sist. Noen ganger er det vanskelig å ikke synge med til musikken som tradisjonelt ikke passer inn i de røffeste scenene.

Det er absolutt verdt å ta en to timers pause fra finværet for å se filmen – og det er definitivt en film du vil se på kinolerretet uansett om du er Marvel-fan eller ikke.  Deadpool 2 viser så absolutt at en oppfølger ikke trenger å være dårligere enn den første filmen. Denne filmen er både morsommere og
spiller mye mer på følelsene våre enn forgjengeren sin. Hadde de kuttet ti minutter av slutten, ville filmen vært perfekt.

 

 

 

 

 

Anmeldt av: Mia Wright

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

1 Comment

  1. Fin anmeldelse, selv om jeg synes at det er rart at du synes denne er bedre enn originalen.
    Sjekk gjerne ut vår
    https://www.youtube.com/watch?v=dubRMv2JEjI&t=200s

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.