En kompetent men også lite ambisiøs remake av klassikeren under det samme navnet.

I likhet med den orginale filmen, går filmen ut på at en familie blir forstyrret av noen illsinnende spøkelser. I begynnelsen er de kun drittsekker, de flytter på ting for å irritere familien, deretter blir de mer og mer agressive.

Når det plutselig går for langt, tar faren kontakt med det ”paranormale fakultet” fra det lokale universitetet (yupp, det er en ting). Deres problem er ikke noe nytt for denne pseudovitenskapelige gjengen, dette er noe som faktisk forekommer oftere enn man tror.

De finner her ut at dette huset ble bygd over en tidligere kirkegård, noe som spøkelsesgjengen ikke er veldig glad for. For å finne en løsning til dette ”ellers så ikke store problemet” (ja, det er slik det føles) blir det satt opp varmemålere og flere kameraer rundt om i huset. Men dette er heller ikke nok, så de kontaker en eksorsist (yupp, det fins også!). Han er en eksentrisk og erfaren man i feltet (Jared Harris).

Filmen er fylt av klassiske forutsigbare skrekkfilmklisjeer, mange ”stokk scener” og dumme karakterer. Monstereffektene er helt okei, skrekkscenene er helt okei men veldig uorginale.

Det som derimot er positivt er at filmen ikke venter lenge med de overnaturlige hendelsene.

Ellers er filmen ganske uorginal, som gjør at man kan bli litt usikker på hvem andre enn skrekkfilmentusiastene som kommer til å se en slik film.

Terningskast: 3

Tekst: Amir Hayek – send e-post

Bilde: www.diregiovanni.it

Forfatter

, , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.