Nytt Unikum-magasin kan lastes ned her:
Unikum september 2014 for nett

Akkurat som studentene i Agder har kommet godt i gang med studiene sine, har Unikum-redaksjonen kommet for fullt i gang med kritisk og granskende journalistikk. Hovedartikkelen handler denne gangen om UiA sitt store opptak av studenter som fører til overfylte klasserom og lesesaler.

Unikum fortsetter med med den filosofiske spalta “Har du tenkt?”, nå med ny forfatter: Kristoffer Andersen. I tillegg har vi andre tankevekkende kommentarer som redaktør Erika Erdös sin om verdens beste land å bo i. Studentprest Hans Jørgen Wennesland og STA-leder Ruben Haugland er tilbake med sine spalter etter et års pause.

Det popkulturelle fenomenet cosplaying blir tatt opp her i tillegg til musikkartisten Marte Wulff og musikkfestivalen Sørveiv.

I stedet for å ramse opp alt fra bladet her, kikk heller gjennom den elektroniske utgava her, og finn ut av det godt varierte innholdet selv.

Er det noe du savner i Unikum? Tips oss på e-post til red@unikumnett.no?Har du lyst til å skrive, fotografere eller designe for Unikum? Kontakt ansvarlig redaktør Erika Erdös (redaktor@unikumnett.no).

Forfatter

,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.