Trenger du hjelp med din livssituasjon? Unikums studentmedium har selvoppdagede mediale evner og hjelper deg på vei i den vanskelige eksamenstiden.

Skytten 23. november – 21. desember

Etter eksamen vil en tung byrde bli løftet av dine skuldre – nemlig din ryggsekk fylt med pensumbøker, som du har slept med deg til skolen hver dag.

Lykkefarge: Beige

Beste match: Væren

 

Steinbukken 22. desember – 19. januar

Det er noen ting som plager deg , du vet ikke helt hva som skjer med dekoren på rommet ditt. Dette problem kan du simpelt løse ved at plastre veggene til med gule Post It-lapper med eksamensnotater. You’re welcome.

Lykkefarge: mørkeblått

Beste match: Tyren

 

Vannmannen 20. januar – 19. Februar

Planetene beveger seg stadig og humøret ditt svinger, du har følt at ting bare skjer uten kontroll. Bestemoren din har hatt lite oppmerksomhet i det siste, ring henne og si at dere skal synge bjelleklang sammen når du kommer hjem til jul. Forbered å komme tilbake med et par ekstra kilo rundt magen.

Lykkefarge: Dyb blå

Beste match: Tvillingene

 

Fiskene  20. februar – 20. mars

Du får en karakter i eksamen som du er under middels tilfreds med, men du glemmer at be om begrunnelse.

Lykkefarge: Grå

Beste match: Jomfruen

 

Væren 21. mars – 20. April

Du forsover deg og går glipp av din eksamen! Du våkner opp med bankende hjerte, gjennomvåt av svette, og oppdager at det er bare en drøm. Du kan ikke falle i søvn igjen.

Lykkefarge: Gul

Beste match: Skytten

 

Tyren 21. april – 20. mai

Du har hatt litt dårlig råd i det siste da pengebruket for det meste har gått på alkohol og festing. Rådet er å drikke mindre under eksamensperioden, slik at du får råd til en ekstra boks med snus. Heldigvis så er ikke penger langt unna, du kan snart ta drikkevanene tilbake.

Lykkefarge: Brun

Beste match: Steinbukken

 

Tvillingene 21. mai – 21. Juni

Midt på måneden spør du deg selv: Består min diet utelukkende av spagetti med ketchup fordi jeg ikke har råd til annet, eller fordi jeg faktisk like det?”.

Lykke farge: Rosa

Beste match: Vannmannen

 

Krepsen  22. juni – 23. Juli

Julegaver er dyre. Kan du tillate deg å gi din familie dorullenisser i julegave? Det blir månedens store spørsmål.

Lykkefarge: Hvit

Beste match: Skorpionen

 

Løven 24. juli – 23. august

Du blir servert masse god julemat i ferien, men du savner fellesskapet i kollokviegruppen og de lunkne matpakker som du spiste i forbindelse med eksamensforberedelsen på campus.

Lykkefarge: Orange

Beste match: Vekten

 

Jomfruen  24. august – 22. september

Du har aldri vært mer produktiv i ditt liv enn du er i denne måned. Du lager sunn mat, gjør rent, dyrker mosjon og får ringt til dine foreldre. Det eneste du ikke får ordnet er eksamenslæsningen.

Lykkefarge: Lysegrønn

Beste match: Fiskene

 

Vekten 23. september – 22. Oktober

Etter siste eksamen er overstått oppdater du at ditt rom mest av alt ligner en svinesti. Du må gå en “walk of shame” til kjøkkenet med alle de skitne tallerkener og glass som du har hamstret.

Lykkefarge: Gull

Beste match: Løven

 

Skorpionen 23. oktober – 22. november

Etter utallige skriftlige eksamener opplever du at det eneste sted du virkelig føler deg hjemme er i Spicherens flerbrukshall. Du overveier å forny ditt ubrukte medlemskap hos treningssenteret, men en forkjølelse utsetter dine planer om #SK2018.

Lykkefarge: Burgunder

Beste match: Krepsen

Forfatter

Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.