Halla boyz, Henrik her! Ute i streetsa kjenner dere meg kanskje best som The Top Alpha G. Er du dame kjenner du meg kanskje best som Toxic (som er slang for god fitteslikker). Dette er nok noe dere boyz syns er jævlig keegt og beundringsverdig. Likevel har jeg mange fiender der ute. Fiender som hater at jeg tar alle chicksa. Fiender som vil skade The Top G!! Men jeg forstår de godt. Det er tross alt ikke min feil at damene dropper på kne (der de hører hjemme) like hardt som jeg dropper sicke beats i helgene. 

Jeg kan likevel innrømme at det noen ganger er kjedelig å ikke ha noe konkurranse når jeg er ute og jakter høne. Et par ekstra ulver hadde bare gjort meg mer blodtørstig. Derfor har jeg lagd en liten liste til dere boyz på 8 punkter om hvordan også dere kan få like mange bitches som Henrik. Jeg har valgt å kalle listen «How to avoid getting stiches while getting bitches (av Henrik)»:  

Steg nummer 1: Get fit(te) 

 Er det en ting chicksa ikke klarer å motstå så er det menn som trener. Steg nummer 1 for å skaffe flere bitches er derfor å begynne å trene slik at du får en smooooooth kropp. Damene digger veltrente armer og mage. Og ikke glem å tren rumpa! Gutta vil alltid backe en veltrent rumpe. For det beste resultatet vil jeg anbefale å inhalere en stor mengde av proteinpulver hver dag. For raskere inntak vil jeg også anbefale litt proteinpulver under forhud. Det gir et spesielt kick og en smak av sjokolade som damene digger! 

 

Steg nummer 2: Lukt som en alfa! 

Før man skal ut på rypejakt er det viktig at man både ser og lukter freeeeesh. Damer blir tiltrukket av menn som lukter som SKIKKELIG menn. Derfor velger jeg å bruke en god boks med Axe bodyspray før jeg drar ut. I følge boksen varer lukta i 48 timer som betyr 2 døgn hvor damene surrer rundt meg som små irriterende (men deilige) bananfluer.  

 

Steg nummer 3: Velg et smooth antrekk  

Valg av antrekk er kanskje det som vil transformere deg fra en gutt til en MANN. For tiden er hvite skinny-jeans et must når man er på byen. Buksene skal sitte så trangt at det akkurat gjør litt vondt i testiklene. Det er også en fordel at de er hull på knærne. Da vil boyza forstå at du tilbringer mye tid på alle fire og da skjønner de at de ikke skal fucke med deg! Personlig har jeg alltid skrubbsår på begge knærne for å virkelig symbolisere at jeg er en Top G. Fullfør antrekket med en svart t-skjorte med så stor utringing at man akkurat ikke kan se niplene dine, et Gucci-belte som ruinerte moren din og noen Swaggy solbriller. Faen, da blir du deilig bro! 

 

Steg nummer 4: Bruk tid på å tilbe Andrew Tate  

Det siste jeg gjør før jeg forlater huset er å bruke en halvtime på Hustlers University for å minne meg selv på at kvinner faktisk kun er objekter og at jeg egentlig bør dedikere tiden min til å henge med boyza. Videre står jeg og banner høyt foran speilet fordi Andrew Tate er tatt av Matrix for å virkelig hisse meg selv opp før jeg slår meg løs på byen. Viktig å være litt aggressiv når man skal ut og fange chicks!  

Steg nummer 5: Find the right bitch 

Det er når du har kommet deg ut på byen at jakten virkelig starter. Fiskedammen kan i noen tilfeller virke stor med alt for mange fisk. Det er derfor viktig at du bruker god tid på å velge riktig bytte. Personlig går jeg alltid for damene som er digge men samtidig litt stygge. Å pule dama vil da også være veldedighet, noe som er bra for verden. Likevel er det viktig å ALDRI pule en blåhåret feminist-faen som aldri klarer å holde kjeft om «likestilling» og «Me-too». Kom deg tilbake på kjøkkenet, din freak! 

 

Steg nummer 6: Hvordan forføre dama  

Når du endelig har fått napp på ei digg (men samtidig stygg) dame så gjenstår det bare å dra hun inn med fiskestanga. Er det noe damer digger så er det en mann som kan danse. Gjerne still deg noen meter fra henne sånn at du ikke virker for desp (desp er cringe). Begynn så å danse ved å jokke sakte frem og tilbake med hoftene. Sammen med dine hvite skinny-jeans vil dette være jævlig sexy og hun vil mest sannsynlig gå rett bort til deg. Når dama er nærme nok kan du begynne å hviske deilige sjekkereplikker inn i øret hennes. Det er faktisk ingen chick som vil motstå deg når du sakte beveger deg inn mot øret hennes og hvisker med litt for tung pust: «Er du elektrisitet? For alt jeg vil er å få deg til en billig penge» eller «Om jeg er en hund er du en hundefløyte, for du får meg til å komme». Trust me bro, damene kommer til å falle som fluer for deg.  

 

Steg nummer 7: Victory! 

CONGRATZ BRO! Du dro dama i land og hun stakk hjem med deg! Det vanskelige er nå over og det er på tide å starte på sjarmøretappen hele veien til soverommet ditt. Husk at alle damer syns det er sykt usexy med rent sengetøy, så husk at du aldri må bytte på senga før et ligg. Er ingenting mer alfa enn et gult putetrekk og lukten av digg svette! 

Like viktig er det viktig å huske på at de fleste damer elsker å spille kostbar. Det er derfor normalt at hun plutselig begynner å si nei til sex. Et nei til sex vil imidlertid ikke ha noe å si siden hun ble med deg hjem, så kos deg bro!  

Steg nummer 8: Om du blir rejeted  

Det er likevel ikke til å legge skjul på at man ikke er like heldig hver gang man prøver å bænge en chick. Noen damer liker å spille alt for kostbare på byen. Men det er ikke noe å bli sur for. Hun har helt sikkert klamydia uansett. Eller så er hun en jævla feminist! Da er det best å holde seg unna… 

Det er i sånne situasjoner at det er viktig at vi boyz passer på hverandre. Dette er nemlig en ypperlig mulighet for oss å trene på å bænge hverandre sånn at man er godt forberedt når man møter ei digg rype senere. En bro som vil øve på sin flørting, kyssing eller humping med meg vil jeg aldri si nei til. GUTTA BACKER ALLTID!!!! 

Forfatter

, , , , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.