En ny uke, og nye muligheter for artstkollegaene til å tolke hverandres låter. Denne uka var Magnus Grønneberg, fra CC Cowboys, hedersgjest. Her ser du vår dom over låtene!

FORNØYD: Magnus Grønneberg var en fornøyd hedersgjest i gårsdagens “Hver gang vi møtes” (Foto: Pressefoto)

Ole Paus – «Harry»

Formidleren Ole Paus forsøker seg på gjennombruddslåta til CC Cowboys. Han klarer nok en gang å gjøre låta til sin egen, men denne gangen forsvinner særpreget over i uharmoniske sammensetninger, og den manglende sangstemmen hans får dessverre for stort fokus. Absolutt ikke elendig, men heller ingen høydare.

Marion Ravn – «Når du sover»

Den tidligere M2M-stjernen har en unik evne til å tilpasse sine vokalprestasjoner til det hun synger om. Låta blir gjort på en vakker og skjør måte. Det er ikke utenkelig at hun gjør fler enn undertegnede søvnig med sin skjøre framføring. Likevel blir helheten noe monoton.

Kurt Nilsen – «Kom igjen»

Kurt gjorde lurt i å gi ut en plate på norsk. Stemmen hans kler å synge på kav bergensdialekt. Det er hans styrke å i tillegg røffe opp en ellers så ordinær låt. Likevel kjennes det som han her går lenger vekk fra originalen enn han strengt talt behøver. Låta er godt gjennomført, men kunne med noen små grep blitt enda bedre.

Morten Abel – «Tigergutt»

Abel tar en sjanse med å gå langt vekk fra originalen, som atpåtil har blitt enn stor hit for Grønneberg. Likevel klarer han å “abelifisere låta”, uten at den ødelegges av den grunn. Morsomt og kreativt! En av kveldens beste opptredener.

Anita Skorgan – «To hjerter og en sjel»

Uten tvil Skorgans beste tolkning så langt i programmet. Stemmeprakten kommer tydeligere frem, hun skrur opp tempo, og danner fin harmoni til Stråmenns arrangement. Får en følelse av at låta er mer helhetlig gjennomført enn de foregående. Fortsetter hun slik, blir det spennende å se hva hun kommer med i de to gjenværende episodene av programmet.

Lene Marlin – «Kanskje du behøver noen»

Endelig synger Tromsø-jenta på norsk! Og selv om hun tydelig var nervøs før opptredenen, klarte hun seg med bravur. Marlin har en evne til å få det hun synger om til å føles kjent og nært. Denne gangen var heller intet unntak! Fremført med respekt og følelse. Soleklart en av kveldens beste! Ikke overraskende at Grønneberg valgte denne låta til duett.

Les gjerne hva vi synes om de tidligere rundene!

Følg med på TV2 lørdager kl 20.00. På lørdag er det Marion Ravn som er hedersgjest.

 

Tekst: Jørgen Johansen – red@unikumnett.no

Marit Grimsrud – marit.grimsrud@unikumnett.no

Foto: Pressefoto

Forfatter

, ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.