Det var trangt om plassen da Pål Angelskår inntok kjellerstua på Hos Naboen.

INTIMKONSERT: Pål Angelsgård holdt en varm og intim konsert på Hos Naboen. Foto: Dina Møll Schoder

Stemningen var god, og både praten og musikken fra anlegget fløt fritt før Pål Angelskår (tidligere låtskriver og vokalist i Minor Majority) og band kom på scenen. Angelskår er ingen brautende kar, og var allerede halvveis gjennom første låt før publikum innså at han hadde begynt. Enda noen øyeblikk gikk før personalet fant ut at det kunne være en god idé å skru av cd-en som spilte i bakgrunnen. Heldigvis lot ikke Angelskår seg vippe av pinnen, og fortsatte
konserten uanfektet.

 

Dark Season gjorde en god ting i å sette opp konserten med Angelskår i kjellerstua på Hos Naboen. Den sarte musikken og følsomme vokalen egnet seg godt i det lille konsertlokalet med dempet belysning. Angelskår spilte godt på følelsen av intimitet ved fra tid til annen å fortelle lengre historier om temaet og følelsene bak en låt. Det føltes veldig personlig, og
publikum lo hjertelig av hans forklaring om hvorfor «(In That) Premature Way)» egentlig ikke har et slemt tema, men bare handler om uinnfridde forventninger. Angelskår delte også inspirasjonen bak en av sine nye låter, «Sad Kids and Nobody Knows» og fortalte om hva som inspirerte han til å skrive låten, som handler om et av hans store idoler, som dessverre tok sitt liv i ung alder.

Låtvalget dekket både hans eget solomateriale og låter utgitt av Minor Majority. Publikum virket til å sette stor pris på hans nye låter, men de fleste sang bare med på hitlåtene fra hans tidligere band, slik som «Supergirl» og «What I Deserve.»

Til tross for en mindre enn perfekt start, hentet Angelskår seg godt inn og leverte en rørende konsert. Antallet publikummere som kjøpte hans nye album «Follow Me» og stod i kø for å få den signert tyder på at de oppmøtte var godt fornøyd med kveldens opplevelse.

  • Når: 19.oktober – 21.30
  • Hvor: Hos Naboen
  • Hva: Dark Season presenterer Pål Angelskår med band.

Tekst: Pål Halle Johnsen – pal.h.johnsen@unikumnett.no

Foto: Dina Møll Schoder – dina.schoder@unikumnett.no

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.