Julehandelen er i gang. Har du et stramt budsjett kan det være en god idé å spare penger ved å handle gjenbruk, eller legge ting du ikke trenger ut for salg.

Desember er her og det er på tide med julehandelen. Det stramme økonomibudsjettet som går hånd i hånd med studentlivet gjør denne tiden vanskelig for mange. Julehandelen er derfor noe studenter ofte gruer seg til. Unikum har i den anledning skaffet inn gode tips til deg som trenger tips til billigere julepresanger, eller å tjene raske penger til julehandelen.

Shop gjenbruk

Markedsplassen FINN har blitt en integrert del av hverdagen for de fleste av oss. Du sparer både miljøet og lommeboken ved å handle gjenbruk. Kommunikasjonsrådgiver for FINN, Linda Glomlien, forteller at de har gjort en undersøkelse som viser hva nordmenn tenker om å få gjenbrukte ting
som presanger.

– En undersøkelse laget av FINN i fjor høst, viser at 44% av nordmenn sier at de er positive til å motta gjenbruk som julegave. Det er derfor et godt tips å kjøpe brukt til venner og familie!

FINN skal lage en egen kategori for julehandel på sin nettside, som skal gjøre julehandelen lettere på markedsplassen. Derfor ønsker FINN å oppfordre folk til å kjøpe brukte julegaver. På sin instagramkonto @finnsta_offisiell legger de hele tiden ut bilder av gode kjøp på nettsiden deres. 1. november lanserte de en egen kategori på FINN Torget, der man kan be om hjelp til julegaver eller tilby hjelp til julegaver. De tipser også om å finne julepresanger som i utgangspunktet ellers ville kostet litt.

– Du kan finne det aller mest på FINN Torget, men gode tips kan være å kjøpe ting som i utgangspunktet er dyre for en billig penge – som for eksempel turutstyr, merkeklær og elektronikk.

Tjen raske penger

Julehandel er dyrt og noe mange studenter sliter med å ta seg råd til. Er du en student med dårlig økonomi som trenger å tjene noen raske penger? Da kan du prøve å legge ut ting du ikke har bruk for lenge ut for salg på nett. FINN tipser om den beste måten for å legge ting ut på salg, forteller Glomlien.

– For at du skal få solgt tingene dine på FINN, er det smart å undersøke hva en lignende vare har som pris, ta gode bilder og skriv en liten tekst om det du skal selge. En fiffig overskrift kan heller ikke skade.

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.