UiA Karriereuka blir arrangert for første gang i år og er en videreføring av Karrieredagen Kristiansand. I Karriereuka inviteres virksomheter som er relevante for et bredt spekter av UiAs studentmasse. Alle arrangementene som blir arrangert under Karriereuka er åpent for alle studenter ved UiA.

Karriereuka arrangeres av og for studentene ved Universitetet i Agder på Campus Kristiansand. Målet er å være et møtepunkt mellom studenter og arbeidslivet. Et møtepunkt som kan gi karrieremuligheter og mulighet for å knytte kontakt med spennende virksomheter.

Karriereuka er i uke 7, 13.-17. februar, men allerede 6. februar kan studentene får med seg et LinkedIn-kurs holdt av LinkedIn-eksperten Fredrik Fornes.

Programmet finner du på https://www.uia.no/student/uia-karriere/karrierearrangementer/uia-karriereuka. Vi har blant annet fått med oss Maria Steinstø som står bak kontoen degogjobb. Hun vil snakke om overgangen fra studenttilværelsen til arbeidslivet og gi oss innblikk i det vi ikke visste at vi trengte å vite. Andre temaer du kan høre om er fremtidens kompetansebehov i Agder, hvordan teori kan ha en praktisk betydning i arbeidslivet. Du vil også få høre tidligere UiA studenter fortelle om deres vei ut i arbeidslivet.

Det blir også en mulighet for å trene opp mingleferdighetene dine gjennom sosiale arrangementer som karrierequiz, minglekurs, stand-aktivitet (14.-16. februar), og jobbsøkerkafé.

Obs: Flere av arrangementene har påmelding. Man finner påmeldingsskjema under arrangementene på nettsiden

Følg uiakarriereuka, kd_uia, og uia_karriere på Instagram for oppdatert informasjon og tips til hvordan du kan forberede deg.

Forfatter

, , , , , , , , , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.