Fredag kveld tok heavymetal bandet ”Rammsund” turen til Kristiansand. Det ble fullt hus på studentpuben Østsia, hvor bandet absolutt klarte å gi tilskuerne følelsen av å være på en Rammsteinkonsert.

Rammsund spiller hovedsakelig coverlåter til det tyske metallbandet ”Rammstein” med nynorske tekster. De er veldig opptatt av å oversette låtene med både tittel og tekst så nøyaktig som mulig.

Tilskuerne jublet, headbanget og sang med bandet. Bandets vokalist Geir Ove Gråbein Nordby drakk og skålte med tilskuerne under hele konserten. Både gitaristen og trommisen gav hundre prosent helt til konsertens slutt.

 Kan vi få backstage pass for å ta bilde av dere under konserten?
Så klart dere kan! Men ta bilde av trommisen også. Han blir aldri tatt bilde av, haha!

Det var hardcore headbangig blant publikum, så hardt at enkelte hadde vondt i nakken da konserten var over. Alt i alt var publikums tilbakemeldinger svært positive, selv folk som ikke var noe stor fan av musikken var fornøyde.

Tilskueren Dan Olson Bartholomay mente følgende om konserten:
Jeg elsker Rammsund. Konserten var veldig gøy å se på og gav meg følelsen av å være på en Rammstein konsert. Det er selvfølgelig ikke det samme som Rammstein, men veldig nære. Jeg hadde anbefalt konserten til alle som liker slik musikk.

Tekst: Navid Karimi – nett@unikumnett.no

Foto: Adrien Guitton – nett@unikumnett.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forfatter

, , , , , , , , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.