2020 – En litt spesiell tid for oss alle går snart inn i historiebøkene. Spørsmålet er om noen trender har bemerket seg og som vil stille sterkere på nyåret, eller bør dø ut med 2020. De innlysende trendene som frasen «I disse koronatider», digitale vinkvelder og faktumet at antibacen har blitt det nye IT accessoriet for året, er trolig de vi alle er drittlei av å diskutere. Derfor viser de resterende trendene hva vi andre har benyttet tiden til og bekledd oss i, dette året. 

1. TIKTOK  

Jeg skjønner greien. Verden står stille og livet er generelt veldig kjedelig, noe som nok er en stor årsak til at mange velger å kaste bort timer daglig, på å se andre folk danse eller lage uvanlige matkombinasjoner på appen. Det jeg anser som det rareste med tiktok, er at tilnærmet alt av innholdet baserer seg på såkalte tiktoktrender. Dette betyr at innholdet er det samme, gjort av alle som kaster seg på. Dermed er det heller lavt variasjonsnivå i appen, som for meg gjør det enda mer uforståelig at noen ønsker å bruke så mye kapasitet på den. Med dette sagt ønsker jeg at tiktok trenden forblir i 2020.

2. Strikkevest 

En av de kanskje største trendene for moteåret 2020, er strikkeplagg. Nærmere bestemt strikkevestenDen kommer i alle regnbuens farger og med mønster. Man kan til og med strikke den selv, som utvilsomt både er miljøvennlig og personlig; dog nok et sysselprosjekt. 2020 er det o-store året for prosjekter. De aller fleste har vel på et eller annet tidspunkt påtatt seg slike håndverksprosjekt, inkludert meg selv. Fra en hvit skjorte i bunn av skapet, som de fleste lett ikke hadde ofret en tanke, blir hele antrekket både classy, edgy og særegen dersom med en unik strikkevest ovenpå. Det funker både gutter og jenter – og i tillegg er det et høyst funksjonelt plagg. For disse grunnene er det selvsagt at denne trenden skal leve videre i 2021.

3. Skinnbukse 

Harry, er vel det eneste ordet som kan best beskrive dette klesplagget. Skinnbukser har vært på markedet lenge, men den siste tiden har jeg lagt merke til plagget i flere farger som brukes hyppig. Som om sort ikke var ille nok? De kommer i rød, blå, grønn og gul – noen har til og med rifter og hull for å virkelig underbygge harryheten. Riktignok er det et fåtall som kler skinnbukser, rundt 10% , uten at man kan forklare hvorfor akkurat disse kler demPå samme måte som at noen få utvalgte kler alpelueMen til gjengjeld så kler disse 10% dette råbra. For resterende 90% ønsker jeg at vi legger trenden på is inntil videre.

4. Krokodille + Hockeypulver 

Jeg har aldri vært særlig begeistret for verken godterikrokodiller, og hvert fall ikke hockeypulver. Jeg var dermed svært skeptisk når jeg skulle prøve denne godterihybridenWell, jeg kan bare si – legg igjen skepsisen hjemme. Denne smaksopplevelsen gir en ny dimensjon i godteritilværelsen din. Derfor sier jeg kjør til denne trenden i det kommende året.

Jeg håper at også 2021 leverer og gir oss flere trender som vi  kan oppleve, reagere og sjarmere oss av sammen. 

Forfatter

, , , ,
Latest Posts from Unikum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.