Enkel og rask middag med mykje smak! Og perfekt når du skal bruke opp dei siste restane av peanøttsmør.
Ingrediensar:
- 400g kyllingfilet
- 200g tørka eggnudlar
- Ein neve grønkål, gulrot og vårlauk, eller andre grønsakar etter ynskje
- 1 kyllingbuljongterning
Peanøttsaus:
- 4 ss hoisinsaus
- 3 ss chunky peanøttsmør
- 1 ss soyasaus
- 1 ss sesamolje
- 2 dl kyllingbuljong
Slik gjer du:
- Kutt opp kyllingfiletane i mindre bitar og steik dei.
- Kok opp vatn med kyllingbuljongterning i og la eggnudlane trekke.
- Start på peanøttsausen. Ha alle ingrediensane i eit glass med lokk og rist godt.
- Hell sausen i steikepanna som du steikte kyllingen i og la det få eit kjapt oppkok før du tar oppi dei steikte kyllingbitane og rører om.
- Samle nudlar, kylling i peanøttsaus og grønsaker og nyt!